Nihat Kahvecioğlu

Nihat Kahvecioğlu

Milletvekili Adayı Fuat KÖKTAŞ..!

                              Milletvekili Adayı Fuat KÖKTAŞ..!

               Milletvekili aday listeleri,Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığına-YSK- teslim edildi ve büyük ihtimalle de onaylanıp geçerlilik kazanacaklar.Bizler, yani partili seçmenler,beğensede beğenmesede önümüze sürülen bu listeleri,her zaman olduğu gibi her şeyi göz ardı edip,tarafı olduğumuz siyasi partiler adına destekleyip oy vereceğiz.

               AK PARTİ’nin milletvekili aday listesine bakınca ilk aklıma gelen; Çirkefliklerin yaşamımızda ne kadar yer aldığı ve çamur at izi kalsın mantığı güdüldüğü kanaati,bende daha da çok yer etti.

               Geçmişi şöyle bir hatırlayalım.AK PARTİ İl Başkanlığının 24 Haziran 2012 tarihinde yapılan 4.olağan kongresinde,İl başkanlığına son anda aday olduğunu açıklayan Fuat KÖKTAŞ,tüm uğraşılara ve genel merkezin tavrına rağmen,geri adım atmamıştı.Genel kurul öncesi liste savaşı verip,genel merkez adına uğraşanların;Telefonlarımıza bakmıyor diye haykırıp,Fuat KÖKTAŞ için ağzına geleni söyleyenler,il başkanı seçilir seçilmez Fuat KÖKTAŞ’ın yanına,genel kurul salonunda ilk koşanlarda onlar olmuştu.Tükürdükleri kurumadan,yalamaya başlamışlardı bile.Genel kurul sonrası,Fuat KÖKTAŞ’ıın adının geçtiği köşe yazılarımda-köşe yazılarımın arşivinde var-arkadaşlarım yağcılık yaptığımı ima eden sözler söylediler.Böyle düşünenlerede şunu söyledim.’’Rakip olmak başka bir şey,doğruları söyleyip yazmakta farklı bir şey.’’Ama Fuat KÖKTAŞ başkan,İl başkanlığı seçiminde rakip listelerde yer alanlara karşı hırs yapıp tavır koyarken,hakkında ileri geri konuşanları ve orası burası oynayan yağcıları,kendisi ve ekibi baş tacı yaptı.Güzel değil mi..!

ARTIK İKİ YÜZLÜLERİ SEVMEYE BAŞLADIM.ÇÜNKÜ    YAŞADIKCA YİRMİYÜZLÜ İNSANLAR GÖRMEYE BAŞLADIM.   

                                                                       Mehmet Akif ERSOY

              Fuat KÖKTAŞ başkanın şahsından ve il başkanlığından hiçbir talebim olmamıştır.Milletvekili olunca da olmayacaktır.Hele de şahsım adına hiç olmayacaktır.Olursa da kamu yararına ve vatandaş adına olur.Fuat KÖKTAŞ vekilim,yolun ve bahtın açık olsun..!                      

              Artık Fuat KÖKTAŞ’a,başkanım değil milletvekilim diyebiliriz.Çünkü olağan üstü bir durum olmazsa şuan vekil durumunda.Sayın KÖKTAŞ,son dakika manevrasıyla il başkanı olduğunda, hakkında söylenmeyen şey kalmamıştı.Bu,partili partisiz herkesin söylediği şeylerdi.Samsun’da ve AK PARTİ teşkilatında sözü geçenler;Fuat KÖKTAŞ’ın aleyhinde olan dosyaların Genel Merkezde,masanın üzerinde dağ gibi durduğunu ve her an görevden alınacağını söylüyordu.Söylenen sözler hala kulağımda ve kulağımızda.Bu sözleri uydurup söyleyenler,nerdesiniz ve nasılsınız? Bu köşeden sizleri öpüyorum.Artık kınayı nerenize çaldınız veya çalacaksınız bilmiyorum..!

                O zaman bu zaman,il başkanlığından ne giden vardı,nede dosyalardan ve genel merkezden bir haber.Geldik milletvekilliği aday adaylığı müracaatlarına,yine aynı çirkeflik ve çamur at izi kalsın çalışmaları.Şimdi bende köşemden o sözleri uydurup sarfedenlere sesleniyorum;Hani,Fuat KÖKTAŞ Parti Genel Merkezinde fişliydi,dosyaları kat kat ve dağ gibiydi.Hani paralel yapıya sahip kişiler,il başkanlığının da referansı alınarak müdür yapılmış,makamlara gelenlerde göbek atmıştı.Ne oldu ve ne değişti de fişler ortadan kalktı,dosyalar uçtu toz oldu ve müdürler makamlarında kaldı.O zaman akla gelen şu;Siz gerçekleri saptırıp,Samsun il teşkilatına ve Fuat KÖKTAŞ’a zarar vermek için yalan yanlış şeyler söyleyerek bunları uydurdunuz.Oyununuz tutmadı ve başaramadınız.Hadi oradan,sürün eşeği Niğde’ye.Bu sözleri sarfeden sizler,08 Haziran’da Sayın Milletvekili Fuat KÖKTAŞ’ın,daha mecliste milletvekili yeminini yapmadan,ellerini ve eteklerini  öpmek için herkesten önce koşup sıraya gireceksiniz.

         Dik olun dik..!

         Teşkilat yöneticileri ve başkanları.Hani neredesiniz? Size sesleniyorum.Milletvekili sayın Prof.Dr.Tülay BAKIR için’’Samsun’lu değil.Çakma aday.Bir daha çakma aday istemeyiz’’diyen yöneticiler ve liste belirlemede etkili olduğunu iddia edenler,neredesiniz? Eğitimli,istihdama katkısı olan ve Samsun’a emek vermiş o kadar bayan aday varken,listeye dışardan bir bayan adayı koydurup,niye listeye çaktırdınız.Niye? Bu soruya,basiretsiz yönetici kadrosunun vereceği cevap hazırdır.’’Biz ne yapalım?Genel merkez öyle uygun gördü’’O zaman adama sorarlar,siz ne iş yaparsınız?Sizler önceden bu lafları sarfederken,Genel Merkez diye bir şey yoktu da yenimi hasıl oldu.Eeee..! O zaman,Samsun AK PARTİ İl Başkanlığı ve teşkilatlarına soruyorum,siz bu listenin neresindesiniz?

         Dik olun dik..!

         Belkide Samsun’da eleştirme konusunda en rahat yazı yazacaklardan biriyim.Çünkü hiç kimseye diyet borcumda yok,göbek bağımda.İşte sayın okurlar,Samsun DENGE GAZETESİ’nin sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni sevgili Adnan BAHADIR,biz yazarlara söylediği gibi’’Doğruyu yazın.Hakaret etmeden,hangi kelimelerle ne cümle kurarsanız kurun.’’İşte bu..!

         Tabiî ki Milletvekili aday listesine baktığımda,teşkilattan Fuat KÖKTAŞ ve Yılmaz HOCAOĞLU’nun aday listesinde olması,benim ve teşkilat için moral olmuştur.Her iki isminde milletvekili olabilmesi için ben ve teşkilat, elimizden geleni fazlasıyla yapmaya çalışmalıyız ve çalışacağız.Hayırlısı olur inşallah..!

         Her şey gönlünüzce olsun.

         SEVGİLERİMLE..!  

                                                  BAŞAKAN’dan/Nihat KAHVECİOĞLU

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Nihat Kahvecioğlu Arşivi
SON YAZILAR