MİLLETLE BİRLİKTE YÜRÜYOR

MİLLETLE BİRLİKTE YÜRÜYOR
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti'nin 15.Kuruluş yıldönümü dolayısıyla AK Parti Genel Merkezi önünde düzenlenen programa katıldı

AK Parti'nin 15'inci kuruluş yıldönümü programına katılmak üzere hareket eden Başkan Erdoğan Tok, AK Parti Genel Merkezi önünde 6500 davetlinin katıldığı programda Milletvekilleri, belediye başkanları ve parti yöneticileri görüştü. 

14 Ağustos 2001 tarihinde Türk siyasal hayatında yerini alan AK Parti'nin kuruluş yıldönümü etkinliği ile ilgili konuşan Başkan Erdoğan Tok,  Kesintisiz millet iradesiyle halka 15 yıldır hizmet eden AK Parti'nin Türkiye'nin ve İslam Coğrafya'sının umudu olduğunu söyledi.  

AK PARTİ 15 YILDA 4 BAŞBAKAN 2 CUMHURBAŞKANI ÇIKARDI 
AK Parti'nin Türk siyaset tarihini yeniden aydınlattığını ifade eden Başkan Tok, " Kurucu Genel Başkanımız ve  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki "Erdemliler hareketi", 14 Ağustos 2001'de AK Parti adıyla siyaset sahnesine çıktı.  2002'den bu güne her seçimden milletin desteğini arttıran AK Parti Türkiye'nin en büyük partisidir. Kuruluşundan itibaren AK Parti, 4 Başbakan ve 2 Cumhurbaşkanı çıkarmıştır. Girdiği bütün seçimlerden birinci olarak çıkan AK Parti, kapatma davaları, muhtıralar, gezi olayları, 17-25 Aralık ve 15 Temmuz Darbe girişimlerinin içerisinden milletin desteğiyle çıkmış büyük bir partidir. " dedi. 

AK PARTİ HER ALANDA DEVRİM YAPTI 
Türkiye'nin içinde bulunduğu zorluklara karşı umut ışığı olan AK Parti'nin tüm dünyaya kendisini ispatlamış bir parti olduğunu söyleyen Başkan Erdoğan Tok, " 3 Kasım 2002'de milletten aldığı yetkiyle icraatlarına başlayan AK Parti, tüm kadrolarıyla hizmet destanları yazmış, her seçimde halkın takdirini daha fazla kazanarak,Türkiye'yi uluslararası alanda parmakla gösterilen bir marka haline getirmiştir. Sağlıktan eğitime, kültür sanattan ekonomiye, alt yapıdan sanayiye, spordan ticarete ve aklınıza gelebilecek her alanda AK Parti yeniden bir atılım ve dirilişin baş rolü olmuştur. Bu yenilikçiliğin, bu pozitif değişimin sonucunda ise aziz milletimiz, partimizi 3 Kasım 2002'den itibaren bugüne kadar her platformda layıkıyla sahiplenmiş ve güçlü bir destek vermiştir. Türkiye eski Türkiye değildir günü kurtarmaktan öte geleceğe dair büyük hedefleri olan bir ülkedir. Dünya'nın en büyük 10 ekonomisi arasında olmak için gayretlerimiz en üst seviyede devam ederken iç ve dış tehditlere karşı da mücadelemiz kararlı bir şekilde yürütülmektedir. " diye konuştu. 

AK PARTİ ŞER GÜÇLERLE YILLARDIR MÜCADELE EDİYOR 
AK Parti kurulduğu günden bugüne tüm terör örgütlerine karşı mücadele ettiğini kaydeden Başkan Tok, "Bir yandan PKK bir yandan FETÖ bir yandan DAEŞ bir yandan YPG ve bir yandan bunların türevleri olan terör örgütlerine, bu terör örgütlerini kullananlara karşı mücadelemiz Allah'ın da yardımıyla devam etmektedir. Son olarak FETÖ / PDY terör örgütünün darbe girişimin şanlı bir direnişle püskürten ve partimizin kuruluşundan itibaren artarak destek veren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bugün burada AK Partimizin 15. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle bir arada olmaktan da büyük onur duyuyorum. Partimizin 15. kuruluş yıl dönümünü vesilesiyle Ak kadrolarıyla Ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyan, başarıdan başarıya koşan partimizin tüm değerli mensuplarını kutluyorum. AK Partimiz için gecesini gündüzüne katan, acı ve tatlı günlerinde hep yanımızda yer almış vatandaşlarımız ve şuanda hayatta olmayan teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı sunarım. Bu duygu ve düşüncelerle, partimizin 15. Kuruluş yılının ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum