‘Milletle aynı yoldayız’

‘Milletle aynı yoldayız’
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Hasan Basri Kurt, seçim çalışmaları için gittiği Vezirköprü’de , “ AK Parti’nin başarısının sırrını araştırmaya gerek yok. Bunun formülü belli. Milletin istikameti neresi ise AK Parti’nin istikameti de aynı” dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Hasan Basri Kurt, Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, İlçe Vezirköprü’dü sürdürdü. Örencik ve Karacaören köylerindeki Bolluk Aşı yemeklerine katılan ve Göl köyünde ise Pazar yerinde gezen Kurt, öğrencilere kitap dağıttı sonra da keşkek kazanının başına geçerek keşkeğin yapımına katkıda bulundu.

 

Hasan Basri Kurt, 7 Haziran seçimlerinden de AK Parti’nin büyük bir zaferle ayrılacağını belirterek, “ 13 yıllık iktidarın yıpranması lazım. Ancak bırakın yıpranmayı hala bu milletin tek umudu AK Partidir. Böyle olmasaydı günlerdir başımız dik alnımız açık köy köy gezip halkımızla buluşurmuyduk” dedi. AK Parti’nin başarısının arkasında milletle aynı istikamette yürümek olduğunu belirten Kurt, “ Bu aziz milletin istikameti ne ise Recep Tayyip Erdoğan’ın da, Ahmet Davutoğlu’nun da AK Partide görev alan her kademeden insanın istikameti de odur. Milletimizin de hükümetimizin de tek bir hedefe var o da daha yaşanabilir, daha zengin, işsizliğini en aza indirmiş, milli gelirini yılda 20 bin dolarlara getirmiş geleceği güvenle bakan bir ülke. Zaten bunun için birlikte yollara düştük” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum