‘Milletin hizmetkarıyız’

‘Milletin hizmetkarıyız’
AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel; AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen 105. İl Başkanları Toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.

AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’tan Başbakan Ahmet Davutoğlu imzalı teşekkür belgesini, 1 Kasım’da elde edilen başarılı sonuçların ardından tüm Samsun teşkilatları adına aldıklarını belirten Göksel, “AK Parti’ye oy veren veya vermeyen ayrımı yapmadan tüm vatandaşlara hizmet edilecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti 105. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda kendilerine önemli mesajların verildiğini söyleyen Göksel, “Yeni hükümetin kurulmasının ardından, Türkiye'nin yeniden inşası devam edecek. Türkiye artık kendi ayakları üzerinde duran bir ülke haline gelecek” diye konuştu.

BAŞBAKANDAN ÖNEMLİ MESAJLAR
AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda, önemli notların yer aldığını ve il başkanlarına aktarıldığını ifade eden Göksel, “Başbakanımız ve Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu, toplantıda Türkiye’ye dair önemli mesajlar verdi. Son yıllarda artan kadına şiddet olaylarının önüne geçileceğini vurguladı. Bu önemli mesajın ardından, gençlere de seslenen Başbakanımız; siyasete girmek isteyen gençlerin dürüst bir şekilde, şiddete başvurmadan, fikirlerini özgürce insanlara aktarabildikleri bir ortamın kendilerine sunulacağını belirtti. Ayrıca yeni bir anayasa oluşturulması noktasında da kendisi bizlere mesajlar verdi. Türkiye, demokrasi ruhuna uymayan, darbe anayasası ile yönetilemez. Güçler ayrılığı prensibine, insan onuruna dayalı, özgürlükçü bir anayasa en büyük ihtiyacımızdır. AK Parti teşkilatları olarak bizler, hizmet anlayışımızı millete yönelik yapıyoruz. AK Parti’ye oy versin ya da vermesin; biz herkesin hizmetkârıyız. Bu ülkedeki ekonomik gelişimi ve refahı arttıran çiftçiye, emekliye, esnafa, memura her kesime bu refahı yansıtmaya devam edilecek. Ayrıca Sayın Başbakanımız, 1 Kasım Seçimleri sonrasında 81 ilimize tekrar geleceğini ve teşekkür ziyaretlerinde bulunacağını da söyledi” şeklinde konuştu.

GÖKSEL’E TEŞEKKÜR BELGESİ
AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’tan, Başbakan Ahmet Davutoğlu imzalı teşekkür belgesini aldıklarını sözlerine ekleyen Göksel, açıklamalarını şöyle sürdürdü: “7 Haziran seçimlerinde olduğu gibi, 1 Kasım seçimlerine de durmadan, gece gündüz demeden, canla başla çalıştık. AK Parti Samsun teşkilatı olarak, 1 Kasım seçimlerinde Samsun’dan aldığımız yüzde 63,7’lik oy oranı sonucunda, Sayın Başbakanımızın imzasının yer aldığı teşekkür belgemizi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş’ın elinden aldık. Bu belge tüm AK Parti Samsun teşkilatları adına alınmış bir belgedir. Herkes üzerine düşen vazifeyi, layıkıyla yerine getirmiştir. Emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu başarı hepimizindir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.