MİLLETİMİZİN HİZMETKARIYIZ

MİLLETİMİZİN HİZMETKARIYIZ
Tok, Hizmet İş Sendikası Samsun Şubesi’ni ziyaret etti

İlkadım’a  son 3,5 yılda yapılan  hizmetlerin  ve hayata geçirilen projelerin  herkesim tarafından fark edildiğini ve bu çalışmalardan dolayı  takdir gördüklerini ifade eden  Başkan Tok, “ Biz, milletin hizmetkarı olarak, milletimize karşılıksız hizmet etmek için varız. Dün olduğu gibi bugün ve yarında milletimize hizmete devam edeceğiz.” dedi.

Samsun’da sivil toplum örgütleri, meslek odaları ve sendika ziyaretlerine devam eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Hizmet İş Sendikası Samsun Şubesi’ni ziyaret etti.

Sendika binası önünde İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’u Hizmet İş Sendikası Başkanı Ziya Uzun, sendika üyeleri ve işçiler karşıladı.

“DAİMA İŞÇİLERİMİZİN YANINDA OLDUK”

Sendika binasında işçilerle sohbet eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “ Görevde olduğumuz her dönemde işçilerimizin hak ve menfaatlerini koruma noktasında işçimizin yanında olduk. Belediyemizde aile ortamını tesis ederek personelimizi kucaklayan bir anlayışla yönetim modeli oluşturduk.”dedi.

“ÇOK ÖNEMLİ VE BÜYÜK İŞLER YAPTIK”

Belediye olarak çok önemli işler yaptıklarını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım’a rekor sayılabilecek  dev projeleri anlattı.

İlkadım’da büyük değişim ve gelişim yaşandığına dikkat çeken İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  “Yaptığımız hizmetlerle hem gönülleri, hem de ilçeyi inşa ediyoruz. Toplumun herkesimine hitap eden gönüllere dokunan projeler yapıyoruz. 23 yılda yapılamayanları 3,5  yıla sığdırdık. İlçemizin doğusunda, batısında, her bir noktasında büyük projelerimiz yükseliyor. Bir yanda Türkiye'ye örnek olacak Selçuklu mimarisine uygun kesme taş ve ahşaptan oluşan olan cami ve külliye projemiz, diğer yanda hizmete açılan Derebahçe Sosyal Tesisleri, Türkiye'nin en büyük Gençlik Merkezi, Baruthane Mahallemizde 15 Temmuz  Millet Yolu, inşası devam eden Belediye Yeni Hizmet Binası ve Unkapanı Kültür Merkezi yenileme çalışmaları gibi hizmetlerimiz gözle görülen ve takdir edilen projelerimizdir. " diye  konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.