MİLLETİMİZE SEVDALIYIZ

MİLLETİMİZE SEVDALIYIZ
AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, AK partinin 15.Kuruluş yıldönümü dolayısıyla yazılı bir açıklama yayınladı

Kırcalı mesajında “ 15 yıl önce Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yola çıkan partimiz 2023- 2053- 2071 hedeflerine ülkemizi ve milletimizi taşıma arzusu ve kararlılığındadır.” Dedi.

AK parti Samsun milletvekili Av. Orhan Kırcalı yayınladığı mesajda şu görüşlere yer verdi: 

15 yıl önce liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde kutlu bir yolculuğa çıktık.  Bugün geldiğimiz nokta da sayısız başarılı hizmeti yapmış olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. 15 yıla 11 seçim sığdıran ve her seçimde başarısına başarı katan partimiz, 15 Temmuz darbe girişimini de başarıyla bastırarak adını demokrasi tarihine milletimizle beraber altın harflerle yazdırmıştır. 14.Ağustos 2001 tarihinde15 yıl önce kurulan AK Parti, Milletimizin iradesi ve milletimizin kendisidir. Milletimize Sevdamız, hizmete tutkumuz ve vatan aşkıyla 15 yıl önce Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde çıktığımız zorlu ve meşakkatli bu yolda manevi desteğini her zaman yanımızda hissettiğimiz milletimizle, her türlü zorluğu sinemizi siper edip ülkemizi 2023-2053-2071 hedeflerine ulaştırmada durmadan yürüdük, yürüyoruz ve yürüyeceğiz. Bize her zaman destek veren milletimize bir kez daha teşekkür ediyoruz.

Bu vesileyle ifade etmek isterim ki; 15 Temmuz bir demokrasi zaferidir. Bu zafer herhangi bir kesimin, partinin değil tüm milletindir. İktidarıyla, muhalefetiyle partilerimizin hain darbecilere karşı birlik içinde olması ülkemiz siyasetinin ulaştığı olgunluk düzeyini tüm dünyaya göstermiştir. Biz AK parti kadroları olarak milli iradenin dünyadaki en güçlü silahına inandık her zaman 'tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet' dedik. Biz bir olduk beraber olduk milletimizle kucaklaştık. Allah yolunda, doğruluk yolunda hizmet yolunda ve demokrasi yolunda milletimizi daha güçlü yarınlara taşıyacağız. Mert olacağız, cesur olacağız yılmayacağız, gerekirse öleceğiz ama milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.  Davamızdan asla vazgeçmeyeceğiz. Her şey milletimiz ve vatanımız için olacaktır.

AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı açıklamalarını şöyle tamamladı: “ Partimizin kuruluşunun 15.yılında kurucu ve doğal liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Binali Yıldırım’a, her kademede ki AK kadrolara ve aziz milletimize teşekkür ediyorum.  Bu emek ve mücadele içerisinde yer alıp hayatını kaybetmiş olanlara ALLAH’TAN rahmet diliyorum. Allah bizleri millete hizmet yolundan ayırmasın.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.