MİLLETİMİZ YANIMIZDA DURDU

MİLLETİMİZ YANIMIZDA DURDU
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Bizim davamız millete hizmet davasıdır. Biliyoruz ki vakit Türkiye vaktidir, vakit Samsun Vakti'dir. Türkiye 25 Haziran’da yeni bir yönetimle, yeni hedeflere, ufuklara koşacak." dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimleri çalışmaları kapsamında Havza ve Ayvacık ilçelerinde bir dizi programlar gerçekleştirerek hemşehrileri ile biraraya geldi.

İlçelerde esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla biraraya gelen Milletvekili Köktaş, gösterilen ilgi, alaka ve desteğe teşekkür etti. 

Milletvekili Köktaş ayrıca, Ayvacık ilçe Teşkilatı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim kampanyası hesabına bağış yaparak destek oldu.

 

MİLLETİMİZ YANIMIZDA DURDU

Milletvekili Köktaş programlarında yaptığı konuşmada şunları söyledi: "3 Kasım 2002 tarihinden itibaren her zaman söylüyoruz, AK Parti’nin kaderi Türkiye’nin kaderidir. Bu kader ortaklığı ülkemizi başarıdan başarıya koşturtmaktadır.

Adaleti, kalkınmayı, özgürlüğü, huzuru, kardeşliği vazgeçilmez değerler kabul eden AK Parti'yi yüce milletimiz 16 yıldır Türkiye’yi yönetme sorumluluğunu vermektedir. 

Hamdolsun, milletimiz bu süreçler içinde bize hep destek oldu, yanımızda durdu. 

Bizlerde teşkilatlarından, milletvekillerine kadar Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 16 yılı hizmetlerle, projelerle, yatırımlarla gayretli çalışmalarımızla dolu dolu geçirdik. 

 

BÜYÜK BAŞARI

Dünyada örneği çok az görülen bir başarı öyküsünü milletimiz ile hep birlikte yazdık. Hem halkımızın güvenini kazandık, hem de ülkede ekonomik, siyasi istikrarı sağlayarak büyük başarılara ulaştık. 

Çözülemez denilen dağ gibi sorunları, hizmetlere dönüştürdük. Aziz milletimize hiç bir zaman tutamayacağımız sözü vermedik. Verdiğimiz bütün sözlerin hepsini yerine getirdik. Yeterlimi değil tabiki insanımız her zaman daha iyisine layık eksik olanları da yine milletimizin desteği ile yine milletimiz için yapacağız.

 

EMİN ADIMLARLA YÜRÜYORUZ

80 milyon insanımızla birlikte Türkiye bugün geleceğe her zamankinden daha heyecanla, umutla bakıyor. Terör eylemlerine, darbe teşebbüslerine, vesayet odaklarına, finansal saldırılara rağmen hedeflerine emin adımlarla yürüyor. Çünkü arkamızda milletimiz var, Samsunlu hemşehrilerimiz var. Onların desteğini hissediyoruz. Bu başarı milletimizin başarısıdır. Bu başarı Türkiye’nin başarısıdır.

Bizim davamız millete hizmet davasıdır. Biliyoruz ki vakit Türkiye vaktidir, vakit Samsun Vakti'dir. Türkiye 25 Haziran’da yeni bir yönetimle, yeni hedeflerle ufuklara koşacak. Türkiye şaha kalkacak" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.