'MİLLETİMİZ TEK YÜREK OLDU'

'MİLLETİMİZ TEK YÜREK OLDU'
İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle, minnetle ve şükranla anıyorum" dedi.

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, yaptığı açıklamada, "Türkiye Cumhuriyeti tarihine hain darbe girişimi olarak geçen ve Türk Milleti’nin tüm dünyaya demokrasi ve bağımsızlık dersi verdiği 15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden tam üç yıl geçmiştir. 15 Temmuz gecesi Türkiye tarihinin en karanlık gecelerinden birisi olmuştur. Türk Silahlı Kuvvetleri’ne sızan FETÖ terör örgütü üyeleri, milletin paralarıyla ve alın teriyle alınan tankları, topları, tüfekleri, silahları, helikopter ve uçakları milletimizin üzerine doğrultmuşlardır.  Devletimizi yıkmaya ve ülkemizi bölmeye kalkışmışlardır. Bu durum karşısında kahraman milletimiz, hiç çekinmeden sokaklara koşmuş ve darbecilere karşı göğsünü siper etmiştir.  Milletimiz tek yürek olmuştur. O gece darbeci hainlerle, milletimiz arasında kahramanlık mücadelesi yaşanmıştır. Yaşanan bu kahramanlık mücadelesi milletimiz kazanmıştır. Ama ne yazık ki bu mücadele sırasında, 250 kahramanımız şehit olmuş ve 2193 kahramanımız da gazi olmuştur.  Sokaklarda bütün bunlar yaşanırken, siyasilerimiz iktidarıyla muhalefetiyle birlik olunmuş ve Türkiye Büyük Millet Meclisi açık tutulmuştur. 

"Tüm dünyaya birlik ve beraberlik mesajı verilmiştir"
Buradan bu Gazi Meclis’ten darbecilere ve tüm dünyaya birlik ve beraberlik mesajı verilmiştir. Dünyaya, Türkiye’nin milletiyle ve bayrağıyla bölünmez bir bütün olduğunu bir kez daha göstermiştir. 15 Temmuz’da verilen bu mücadele ile FETÖ terör örgütünün emellerine ulaşmasına izin verilmemiştir. Aziz milletimizi göstermiş oldukları bu kahramanlık mücadelesinden dolayı bir kez daha kutluyorum. Bu vesileyle, 15 Temmuz’un üçüncü yılında milleti, bayrağı ve vatanı uğruna canlarını hiç çekinmeden feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle, minnetle ve şükranla anıyor, tüm milletimize selam ve saygılarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.