MİLLETİMİZ İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

MİLLETİMİZ İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Hizmet-İş Sendikası Samsun Şubesi'nin 2. Olağan Genel Kurulu'nda konuştu. Milletvekili Köktaş, "Huzurumuzu bozmak isteyenlere asla müsade etmeyeceğiz. Ülkemiz ve milletimiz için var gücümüzle hep birlikte çalışacağız" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, HAK-İŞ'e bağlı Hizmet - İş Sendikası Samsun Şubesi'nin 2. Olağan Genel Kurulu'na katıldı. Genel Kurul da bir konuşma yapan Milletvekili Köktaş, "Sözlerime başlamadan önce, kuruluş amacıyla ülkesini, milletini, bayrağını, toprağını seven, insanına, çalışanlarına, emek sahiplerine, alın teri dökenlere daha çok haklar temin etmeye çalışan HAK-İŞ'in 45. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum.  Bizler bir işçinin, daha alın teri kurumadan emeğinin karşılığını almasının gerekliliğini savunan bir dinin mensupları olarak, Şehitlerimizin, Gazilerimizin üstün mücadeleleri, o mübarek kanları nasıl bu ülkeyi inşa etmiş ve bugünlere kadar muhafaza etmişse; işçi kardeşlerimiz de aziz ve mübarek alın terleri Türkiye’nin gelişmesine ve kalkınmasına büyük katkılar sağlamıştır. İşçi kardeşlerimiz bugüne kadar olan tüm mücadelelerimizde bizim yanımızda olmuştur. Tüm engellemelerde, özellikle 15 Temmuz hain darbe kalkışmasında HAK-İŞ de, HAK-İŞ gibi kuruluşlar da, tehditlere rağmen dim dik durdular, ülkesine, milletine, istikrarına, istikbaline sahip çıktılar. Rabbim sizlerden razı olsun.  Bu anlamda Türkiye'de milli iradenin, demokrasinin, insan hak ve hürriyetlerinin yerleşmesine verdikleri destek için de HAK-İŞ’e, Hizmet-İş'e teşekkür ediyorum" dedi.

koktas-2-002.jpeg

"Birlikte yürüdüğümüz yol, kutlu bir yol"
Milletvekili Köktaş, szölerini şöyle sürdürdü: "AK Parti ile birlikte, hayatın her alanda olduğu gibi, çalışma hayatında da ciddi ve önemli gelişmelere imza atılırken, yasal düzenlemeler de tek tek hayata geçirildi. Bunlar, büyük bir toplumsal uzlaşma ve karşılıklı istişare ile gerçekleştirdi.Çok kıymetli emekçi kardeşlerim; Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan, "Dünya beşten büyüktür" ifadesini kullandığında, bir çokları bunun ne anlama geldiğini anlamadılar, bunu hafife almaya çalıştılar ama görüyoruz ki, geçmiş dönemlerde masanın başında yerini almayıp sadece alınan kararlara seyirci kalan Türkiye gitmiş, yerine masanın başında yerini almış ve bütün kararlara müdahil olan Türkiye gelmiş. Bugün, ülkesine ve milletine sevdalı, istikrar ve huzur için gece gündüz çalışan, tüm mazlumların umudu, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, milletimizin üstün feraseti ve desteği ile sahada ve masada güçlü Türkiye var. Birlikte yürüdüğümüz yol, kutlu bir yol. Hedefimiz Allah'ın izniyle aydınlık bir yol. Bu yola hep birlikte varabilmek için, huzurumuzu, birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi bozmayacağız. Bozmak isteyenlere asla müsaade etmeyeceğiz. Ülkemiz ve milletimiz için, var gücümüzle, el ele hep birlikte çalışacağız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum