“MİLLETİMİZ FOTOĞRAFI ÇOK İYİ GÖRÜYOR”

“MİLLETİMİZ FOTOĞRAFI ÇOK İYİ GÖRÜYOR”
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Çarşamba ilçesinde partisinin ve MHP'nin ilçe başkanları ile teşkilat üyeleriyle bir araya geldi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu üyesi ve AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Çarşamba'da bir dizi programlar gerçekleştirdi.

20190129152638_img_7757.jpg

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen programda, Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, AK Parti Çarşamba ilçe Başkanı Taner Özden, Milliyetçi Hareket Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Kemal Düzgün, Ana Kademe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Başkanları ve teşkilat üyeleri ile biraraya gelen Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Son 14 seçimde olduğu gibi 31 Mart seçimlerinde de Samsunumuz yine yüksek bir oy oranı ile tercihini Cumhur İttifakı'na ve AK Parti'nin gönül belediyeciliğinden yana kullanacağına inancımız tamdır. Bizler teşkilat olarak her zamankinden daha fazla çalışacak, sokak sokak, kapı kapı dolaşacağız.

20190129145853_img_7714.jpg

DEMİR ÇOK ÖZEL HİZMETLER YAPACAK
Bu dönem Büyükşehir Belediyemiz de yeni bir dönem olacak. Kurucu il başkanımız, partimizin taşları Samsun'umuza döşenirken bu taşlardan biri olan Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mustafa Demir ile birlikte siyasete başladık. 6 aylık nöbetinden sonra görevi devir aldım. Uzun süre il başkanlığı yapmış bir kardeşiniz olarak Mustafa Demir'in hizmet anlayışını çok iyi biliyorum. Milletvekilliği ve Bakanlığı döneminde Samsun için önemli hizmetleri yapmıştır. Bundan sonrada alacağı bayrağı en yükseğe taşıyacak ve çok özel hizmetleri yine kendisi gerçekleştirecektir. Çünkü kendisi sanayicilikten geldiği için ticareti, parayı, vergiyi, SGK'nın ve yönetmenin ne demek olduğunu çok bilir. Şahsen Mustafa Demir'in iş yapabilme kapasitesine ve parayı kullanma yeteneğine inanıyorum. İnşallah Belediye Başkanlığı döneminde Samsun ve ilçelerinin önemli hizmetlerle, değişime ve dönüşüme uğrayacağını hep birlikte göreceğiz. " dedi.

20190129154339_img_7771.jpg

BEKA MESELESİ
Programa katılanlarla hasbihal ederek taleplerini dinleyen Milletvekili Köktaş burada yaptığı konuşma da ayrıca şunları söyledi: "Her seçim aynı sözü söylüyoruz ama bu seçim de normal, sıradan bir seçim değil. 31 Mart seçimleri ülkemizin beka meselesidir. Bir tarafta iktidara geldiği günden itibaren ülkesi ve milleti için gece gündüz çalışan, devrim niteliğinde hizmetleri gerçekleştiren AK Parti ve onunla ülkenin, milletin, devletin bekası konusunda birlikte yol yürüyen Milliyetçi Hareket Parti ile yerli, milli duruş sergileyen Cumhur ittifakı, diğer yanda ise bölücü örgütün güdümündeki partiyle hareket eden, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ifadesiyle 'illet ittifakı', sayın Devlet Bahçeli'nin değimiyle 'zillet ittifakı' var. Milletimiz bu fotoğrafı çok iyi görüyor. İktidarıyla yereliyle Cumhur İttifakı olarak omuz omuza, el ele bir yürüyüş ile inşallah bu süreç çok hayırlı geçecek" diyerek sözlerine son verdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum