Millete hizmet sevdamız var

Millete hizmet sevdamız var
AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, "Bizim bu millete hizmet sevdamız var. Bu sevdamızı proje ve hedeflerimizle sürdürüyoruz" dedi

Partisinin Terme teşkilatıyla bir araya gelen AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, milletin her seçimde verdiği desteğe dikkati çekti. Demir, millete hizmet sevdasıyla çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

PARTİYE HİZMETİ BIRAKMAYACAĞIZ
Milletvekili Demir, kongre sonrası oluşan yeni yönetim kurulu üyelerine 'Hayırlı olsun' dileklerini sunmak için Terme teşkilatını ziyaret etti. Başkan Ali Kılıç'ın şehir dışında olması nedeniyle katılamadığı ziyarete İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Er, ev sahipliği yaptı. Ziyarette seçim süreciyle ilgili açıklamalar yapan Demir, 3 dönemdir milletvekilliği görevini yürüttüğünü belirterek, "Tüzük gereği artık son dönemimizi tamamlamak üzereyiz. Fakat milletvekilliği görevimizin bitmesiyle partimize hizmeti bırakmayacağız. Bu partiye ve milletimize hizmetimizi sürdüreceğiz. AK Parti'nin emrinde olmaya devam edeceğiz" dedi.

YAPACAK ÇOK İŞ VAR
AK Parti'nin bir vizyonu olduğunu belirten Milletvekili Demir, "Muhalefet partilerinin ise iktidar olma iddiası yok. 'Barajı aşıp, meclise girip oturalım' diyorlar. Bunu niye diyorum, 'Türkiye'nin şu sorunu var, bizi seçerseniz bunu şöyle yaparak aşacağız' diye bir şey söylemiyorlar. Karalama, ağır laf vb sözlerle siyasetlerini sürdürdüler. Bizim bir iddiamız var. 2023'e giderken eğitim, sağlık, ihracat, milli gelir, turizm ve sanayi alanlarında planlarımız var. Bizim yapacak çok daha işimiz var. Almamız gereken mesafeler var. Bizim bu millete hizmet sevdamız var. Bu sevdamızı da yeni proje ve hedeflerle sürdürüyoruz" diye konuştu.

Milletvekili Demir daha sonra Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ve belediye meclis üyeleriyle beraber, ilçede yapılması planlanan Temel Kır Kız İmam Hatip Lisesi'nin arazisinde incelemelerde bulundu. Esnaf ziyaretleri de yapan Demir, Terme eski Belediye Başkanı Ahmet Yirmibeşoğlu ile karşılaştı. Yirmibeşoğlu, Milletvekili Demir'in belediye başkanlığı yaptığı dönem boyunca kendisini yalnız bırakmadığını, hala da Terme için bir şeyler yapmak için mücadele ettiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.