"Millete hizmet için ilk günlü aşkla yol çıktık"

"Millete hizmet için ilk günlü aşkla yol çıktık"
Seçim çalışmalarına köy ziyaretleriyle devam eden AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, Başalan, Düzardıç, Hacınaip ve Yeşilpınar köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

“Yeni bir belediyecilik anlayışıyla yola çıktık”
Başalan köyünde pazar esnafını ziyaret eden Sandıkçı, “Canik’te yeni bir Belediyecilik anlayışı için bu yola çıktık. İlçemizin daha güzel yerlere gelmesi için gece gündüz çalışıyoruz. Gönül belediyeciliğini Canik’te ulaştırmadığımız köy kalmayacak” dedi. 

“2 yıl içinde köylerimizde alt yapı sorunu kalmayacak”
Düzardıç mahallesinde programına devam eden Sandıkçı, yol sorunu olan köylülere 2 yıl içinde alt yapı kurulacağının sözünü verdi. Sandıkçı, “2 yıl içinde hiçbir köyümüzde altyapı, su ve yol sorunu kalmayacak. Bunun sözünü size veriyorum. Biz, millete hizmet için ilk günkü aşkla bu yola çıktık. Birlik ve beraberlik içinde hedefimize yürüyeceğiz” diye konuştu. Hacnaip ve Yeşilpınar köylerinde vatandaşla buluşan Sandıkçı, köylülerin isteklerini tek tek not aldı. Sandıkçı, gösterdiği samimiyet ve ilgiyle vatandaşlardan tam not aldı.

thumbnail_e9895174-c8b4-4c3b-a587-22c66e8d34bc.jpg

Hasköy’de Sandıkçı’ya görkemli karşılama!
Hasköy mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen İbrahim Sandıkçı, meşaleler eşliğinde büyük bir coşkuyla karşılandı. Mahalle sakinlerine hitap eden Sandıkçı, “Bu birlik ve beraberlik bizde olduğu sürece, Canik daha da güzel yerlere gelecektir. İnşallah, hayalimizdeki Canik için hep birlikte gece gündüz çalışacağız” diye konuştu. Sandıkçı’ya mahalle toplantısında yaklaşık 400 kişi eşlik etti. Kalabalıktla birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Sandıkçı, Hasköy mahallesi sakihlerine teşekkürlerini sundu.

thumbnail_f89bf456-518a-4b93-8bf5-efdd8f33fb67.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.