"Milletçe Hainlerden Arınıyoruz"

"Milletçe Hainlerden Arınıyoruz"
Darbe teşebbüsüne karşı mili direnişin ve milli kenetlenmenin her geçen gün daha kuvvetlendiğini ifade eden Başkan Tok, Türkiye'de FETÖ terör örgütüne karşı milli ayıklanma dönemi başladığını söyledi

Samsun Cumhuriyet Meydanı 15 Temmuz Darbe Kalkışmasının ardından tarihe tanıklık ediyor. Her geçen gün birbirini tanımayan insanların aynı bayrak  altında kardeşlik ve türküleri ve marşları söylediği Cumhuriyet Meydanında İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Her akşam eşi ve çocuklarıyla milli irade nöbeti tutuyor. Samsun Cumhuriyet Meydanında oluşturulan anı defterinde düşüncelerini yazarak tarihe not düşen  Başkan Erdoğan Tok, Türk Milletine darbe yapılamayacağını tüm dünya devletlerine bu aziz millet canını hiçe sayarak göstermiştir. "dedi.

MİLLİ MUTABAKAT HALKA MEMNUNİYET OLUŞTURDU

Siyasi parti genel başkanlarının Cumhurbaşkanlığı külliyesinde milli mutabakat sağlamasının halkta fevkalade mutluluk oluşturduğunu söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, " Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde tüm siyasi partilerin bir araya gelerek darbe girişimi sonrası alınacak tedbirler  ve yeni anayasa konusunda hem fikir olmaları millet nazarında büyük memnuniyet oluşturmuştur.  Hain FETÖ terör örgütünün  millet iradesine yönelik darbe kalkışması milletçe bertaraf edilmesi tüm kesimleri aynı bayrak altında toplamıştır. Aziz milletimizin FETÖ terör örgütünün darbe teşebbüsü sonrası gösterdiği kutlu direniş tüm dünya milletlerine örnek olmuştur. "diye konuştu.

MİLLİ DİRENİŞ MİLLİ AYIKLANMA

Milli direniş sonrası milli ayıklanma sürecinin sürdüğünü kaydeden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, " Devletimizin tüm kademelerinde milli ayıklanma dönemi hızla sürmektedir. Kamuda FETÖ terör örgütünün uzantıları devlet iradesiyle ortadan kaldırılmaktadır. Vatanına ve milletine sahip çıkmayan insanların ekmek yediği yere ihaneti sonrası kamuda barınması söz konusu değildir.  Bizde bu konuda üzerimize düşen ne varsa elimizden geleni yapacağız. " şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.