MİLLET NE DERSE O OLUR

MİLLET NE DERSE O OLUR

 

16 Nisan’da yapılacak referandum nedeniyle çalışmalarına ve vatandaşlarla buluşmaya ara vermeksizin devam eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum Belediyesi tarafından yakın zamanda hayata geçirilen Akalan Köy Konağı’nda mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

 

Yaklaşık 15 Yıldan bu yana Türkiye’de halkın iktidar olduğunu belirten İshak Taşçı, halkıyla kolkola giren, omuz omuza olan ve gücünü sadece milletten alan Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ona güvenenleri asla mahcup etmediğini söyledi. Ülke olarak var olunan coğrafyanın dünyanın belki de en zor bölgesi olduğunu vurgulayan Taşçı, Cumhurbaşkanı’nın asla kolayı seçmediğini, bütün zorlukları milletin duası ve desteğiyle aştığını ifade etti.

YİĞİT DÜŞTÜĞÜ YERDEN KALKTI

Toplantıda Akalan Mahallesi sakinlerine hitaben yaptığı konuşmada Taşçı, Türk Milletinin sadece dostunun değil, düşmanın da mert olanını isteyecek kadar yürekli olduğu belirterek, “ Ancak 15 yıldır gördük ki bu milletin yine en büyük dostu kendisidir. Bu ülkede yıllar yılı darbeler yapıldı, genç yaşlı çoluk çocuk denmeden düşüncesi ve görüşü ne olursa olsun insanlarımız asıldı. İşkenceler gördük. Faili meçhul cinayetler hayatımızın bir parçası oldu. İnancı yüzünden baskılar, inancı yüzünden zulümler yaşayan bir nesil geçti. Seçilmiş Başbakanımız asıldı, seçilmiş Başbakanlarımıza post modern darbeler yapıldı. Ve belki de en acısı milleti sindirdiler. Aslında büyük bir hata yaptılar. Sindirdiklerini sandılar. Bütün bunlara tek bir güç dur diyebilirdi. O da milletin ta kendisi. Bu millet adaletsizliklere, baskılara, boyunduruklara gelmeyeceğini gösterdi ve kendi iktidarını tesis etti. Şimdi bütün dünya ayağa kalkmış tekrar bu millete nasıl dur deriz onun hesabını yapıyor. Ama artık çok geç. Çünkü Yiğit düştüğü yerden ayağa kalkmıştır bir kere” diye konuştu.

TEK ADAM DEĞİL TEK MİLLET

Bu toprakların dünyada hiçbir milletin hayal bile edemeyeceği destanları yazan kahramanlarla dolu olduğunu söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “ Bugün üzülerek belirtmek zorundayım ki neye hayır dediğini bilmeyen bir ana muhalefet ile karşı karşıyayız. En büyük argüman olarak diyor ki ‘bunlar tek adamlık istiyor’ Asında, tek başına iktidar olamayan bir parti liderinin gizlemeye çalıştığı hayalini söylüyor. Tek adamların da tek adamlık dönemlerinde ne olduğunu bu millet iyi biliyor. Ana Muhalefet ve bütün dünyanın aslında bilmesi gereken tek bir şey var. Tek adam değil Tek Millet var. Milletin iktidarı var. Şimdi 16 Nisan’da oylamak üzere sandığa gideceğimiz sistemde şahıslar değil, milletin bitmeyecek olan iktidarının tesisi var. Bir buçuk yılda bir hükümet değiştiren, krizler çıkaran, bankalar batıran ve boşaltan, insanları kuyruklarda tüketen, uyum değil kavga, birleştiren değil, ayrıştıran mevcut sistemi tarihin tozlu sayfalarına kaldıracağız” şeklinde konuştu.

Akalan Mahallesi Köy Konağında yapılan toplantıda, Ak Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy, Atakum Belediyesi AK Parti Meclis Üyeleri Mustafa Keskinoğlu, Süleyman Sezen, Recep Güner,  Ak Parti Atakum İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Özil, Akalan Mahalle Muhtarı Celal Kömpe, Güney Mahalle Muhtarı Recep Akkaya ve Şenyurt Mahalle Muhtarı Arslan Birol hazır bulundu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.