MİLLET BIKTI!

MİLLET BIKTI!
Gazi Devlet Hastanesi'nden gelen şikayetleri defalarca gündeme getirmiş olmamıza rağmen hastane yetkilileri ve İl Sağlık Müdürlüğü bu konuda hiçbir ilerleme kaydetmemiş gözüküyor. Personeli, doktorları ve hastaları bu çileden kim kurtaracak? 

Samsun'da hastanelerde daha önce de manşetten hastane kuyruklarında insanların çilesini gözler önüne sermiştik. Özellikle Gazi Devlet Hastanesi'nden gelen şikayetler oldukça artmış durumda. Gündeme defalarca getirmiş olmamıza rağmen Hastane yetkilileri ve İl Sağlık Müdürlüğü bu konuda hiçbir ilerleme kaydetmemiş gözüküyor. Personeli, doktorları ve hastaları bu çileden kim kurtaracak?  

oilioliolioliol.jpg

TRAJEDİ YAŞANIYOR
Kan verme laboratuvarında dokuz bölümden sadece üçünün faaliyet verdiğini söyleyen vatandaşlar çok erken gelseler de kuyruğun bitmediğinden şikayetçi. Yerel internet sitelerine hastaneden verilen tek cevap ise; aynı saatte yığılmaları, hastane koridorlarının dar olması nedeniyle kuyruk görüntüsü oluştuğu yönünde. Yaklaşık 1500 kişinin kan verdiği ifade edilirken hemşirelerin mola verdiği için bu durumun oluştuğu bildirildi. Bu gibi bahanelerin arkasına sığınmakla bu trajik durum gözden kaçmaz.

tyhthtyh.jpg

BAŞIBOZUKLUK ALMIŞ BAŞINI
Gazi Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Emine Sehmen Kaynak'ın hastane yönetimi ile alakalı da şikayetler söz konusu. Hastanede idarecilere yakın olmayan ve işlerini düzgün yapmaya çalışan personele mobbing uygulandığı konusunda daha önce de haber yapmıştık. Bazı personele üç kişilik işi tek başına yaptırılmaya çalışıldığı öne sürülüyor. Hâlihazırda Gazi Devlet Hastanesinde 90’lı yıllardakine benzer bir dağınıklık ve başıbozukluk söz konusu, vatandaş bıkmış durumda. 

qqqqqqqqqqq333.jpg

PROBLEM DEMİRCAN’IN BAKANLIĞINDA BAŞLADI
Samsun milletvekili ve eski Sağlık Bakanı Ahmet Demircan döneminde idareci konumunda Müdür, Müdür yardımcısı Başhekim ve yardımcılarını 6 ay boyunca atanması gecikti. Ve bu durum hastanelerde oluşan başıboşluğa sebebiyet verdi. Daha sonra yapılan atamaların ise hemşehrilerden (mübadil) seçildiği öne sürüldü. 

hynghmnbjbjm.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.