MHP'ye Hayırlı Olsun Ziyareti

MHP'ye Hayırlı Olsun Ziyareti
Canik Müteahhitler Derneği Onursal Başkanı Cemal Semiz ve Ergin Levent ile birlikte Yeni atanan Milliyetci Hareket Partisi Canik İlçe Başkanı Kemal Saral'ı makamında ziyaret etti

 Onursal Başkan Cemal Semiz ve Ergin Levent göreve yeni atanan Milliyetci Hareket Partisi (MHP) Canik İlçe Başkanı Kemal Saral'a yeni görevinde hayrlısı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyaretten açıklamalarda bulunan Canik Müteahhitler Derneği Onursal Başkanı Cemal Semiz,"Göreve yeni gelen Canik MHP İlçe Başkanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendisine Müteahhitler Derneği adına yeni görevinde başarılar diliyorum. Samsun'un göz bebeği olan Canik İlçemiz'e hizmet eden herkesin destekcisiyiz." dedi.

 Ziyaretlerinden ötürü Müteahhitler Derneği Onursal Başkanı Cemal Semiz ve Ergin Levent'e teşekkür eden MHP Canik İlçe Başkanı Kemal Saral ise,"Yeni görevimizde makamıza gelerek bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak onure eden ve sayın Onursal Başkanımız Cemal Semiz'e ve Ergin Levent'e iyi dilekerinden ve ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Hizmet için göreve geldik ve Cemal Başkanımız'da Canik İlçesine yaptığı hizmetlerle bizlere örnek olmuştur" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.