MHP'nin ekonomi kurmayı

MHP'nin ekonomi kurmayı
MHP'nin ekonomi kurmayı Erhan Usta, partisinin Ankara Arena'da seçim beyannamesinin açıklandığı törende yayından yayına koştu.

Usta, ulusal basının en çok ilgi gösterdiği isimler arasında yer aldı.
BASININ İLGİ ODAĞI OLDU
MHP Lideri Devlet Bahçeli, Ankara Arena'da seçim bildirgesini açıkladı. 1 Kasım'da yapılacak genel seçimlerde amacının tek başına iktidar olmak olduğunu vurgulayan Bahçeli önemli mesajlar verirken, Bahçeli'nin ekonomi kurmaylarından MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, Ulusal basının en çok ilgi gösterdiği isimlerin başında yer aldı.
YAYINDAN YAYINA KOŞTU
MHP'nin seçim beyannamesi ile ilgili ulusal basına geniş bilgi veren ve Türkiye'nin şu anda içinde bulunduğu konjunktörü  canlı yayında değerlendiren Usta, ekonominin iyi durumda olmadığını söyledi. Bir çok ulusal kanalla söyleşi yapan Usta, yıllar sonra Samsun'un adını ulusal medyada duyuran milletvekili olarak dikkat çekti.
MHP'NİN EKONOMİ KURMAYI
Bu dönem Samsun'dan MHP'nin 1. sıra adayı olarak 1 Kasım seçimlerine hazırlanan MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta'nın televizyonda verdiği demeçler Samsunlular tarafından ilgiyle takip edilirken, MHP'nin olası bir koalisyon hükümetinde yer alması halinde Usta'nın ekonomiden sorumlu bakan olarak görev alması bekleniyor. meydannet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum