MHP Vezirköprü'de Kongre Heyecanı

MHP Vezirköprü'de Kongre Heyecanı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Vezirköprü İlçesi Olağan Kongresi dün gerçekleştirilen seçim ile tamamlandı. Daha önce atanarak göreve gelen başkan Ahmet Özata, kongreye katılan delegelerin tamamının oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

'HEDEFİMİZ 2019'

İlçe Kongresi’ne MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, Canik İlçe Başkanı Kemal Saral, Havza İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, Atakum Belediyesi MHP Meclis üyesi Hacer Kaya, il ve ilçe yöneticileri katıldı.Kongrede yeniden seçilerek göreve gelen MHP Vezirköprü İlçe Başkanı Ahmet Özata, "İlçemiz hizmet anlamında çok gerilerde kalmış, yol, hastane ve özellikle alt yapı anlamında büyük sıkıntılar yaşayan bir ilçedir. Vezirköprü'yü Vezirköprülü olmayanlar yönetiyor. Nüfusun her yıl düşmesi ise ilçemizin iyi yönetilmediğini ve hizmet alamadığını gösteriyor. Önümüzde bir referandum süreci var. Bu sürecin ardından ise hedefimiz 2019 yerel seçimlerinde ilçemizin burçlarına MHP sancağını dikmektir" dedi.

'KİMSENİN GÜCÜ YETMECEK'
Kongrede konuşan Tekin, "Vezirköprü ilçemiz tarihi ve kültürel anlamda birçok değere sahip olmasına rağmen hak ettiği önemi ve hizmeti alamamış ilçelerimizden birisi. Hastane ve yol problemleri olmak üzere birçok problemin olduğunu da biliyoruz. Bizler muhalefet partisi olarak bu anlamda eleştirilerimizi dile getireceğiz ve çözüm önerilerimizi sunacağız. Ancak bu problemleri çözmek biz milliyetçi hareketin iktidarında olacaktır" dedi.Tekin, sözlerine şöyle devam etti; "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin milli devlet, üniter yapı, cumhuriyet ve laiklik gibi devletimizin temel prensiplerini korumak Milliyetçi Hareket Partisi'nin namusudur. MHP'yi bu temel değerleri yıkmakla ya da yıkmaya alet etmekle suçlayanlar en hafif tabirle ya cahildirler ya da Milliyetçi Hareket Partisi'ni hiç tanımamışlardır. MHP olduğu sürece Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni eyalete ve federasyona bölmeye veya Cumhuriyet rejimini yıkmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Bundan şüphesi olanlar önce kendilerini kontrol etmelidirler. Daha dün kendi kurultaylarında bu ülkeye federasyon getireceğiz diye çığırtkanlık yapanlar, daha dün canlı yayında anayasanın ilk 4 maddesini de tartışabiliriz diyenler bugün MHP'yi bu ülkeyi bölmeye teşebbüs etmekle suçluyorlar. MHP'yi bununla suçlamak cahilliğin göstergesidir. Daha anaysa maddelerini okumayan bir genel başkan MHP'yi ülkeyi bölmekle suçluyor. Bunu söylemek kendisinin ne haddidir ne hakkıdır."dedi.Erdal ÜNDÜCÜ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.