MHP Samsun’da Seçim Startını Veriyor

MHP Samsun’da Seçim Startını Veriyor
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, Cumartesi günü seçim startını vereceklerini belirterek organizasyona tüm Samsun halkını davet etti

Milliyetçi Hareket Partisi seçim startını veriyor. Samsun’da adaylarını belirleyen MHP, örnek bir organizasyonla sahaya iniyor. Konuyla ilgili açıklama yapan MHP Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, Cumartesi günü saat 12.00'de tüm adaylar, partililer, parti teşkilatları ve halkla birlikte mehter takımı eşliğinde sahaya ineceklerini belirtti.

YAŞAMANIN MUTLULUĞUNU TATTIRACAĞIZ

Ülkede talanın, hırsızlığın önüne geçilemediğini, hiçbir sektörde ciddi bir gelişimin gözlenmediğini belirten Başkan Süslü, Türkiye’nin itibarının ayaklar altına alındığına dikkat çekti. Süslü, bunu değiştirmenin tek yolunun MHP’yi iktidara taşımakla olacağını savundu. Vatandaşları özü, sözü bir kadrolarıyla ülkeyi içerisine düştüğü bu durumdan kurtaracak olan MHP’ye destek olmaya çağıran Süslü, “Öyle kutuplaşmaların olduğu bir dönemi yaşıyoruz ki, İktidarın yanında yer alan sendika, ‘biz ve ötekileri’ değerlendirilmesi yapar hale gelmiş, partizanlık hat safhaya ulaşmıştır. Bu durum birliğimizi beraberliğimizi zedeleyecek hal almıştır. Biz, Milliyetçi Hareket Partisi'nin İktidarında tüm vatandaşlarımızı kucaklayarak bir arada birlikte yaşamanın mutluluğunu tattıracağız" dedi.

 

TÜRKİYE’NİN GERÇEK GÜNDEMİ

MHP'nin bu seçimlerde iddialı olduğunu ve Samsun'da birinci parti olmayı hedeflediklerini bildiren Süslü, "18 Nisan Cumartesi günü tüm parti teşkilatlarımız, partililerimiz, adaylarımız, ocaklarımız, halkımız ve ülkesini seven tüm kurum ve kuruluşlarla saat 12.00'de Çiftlik Karakolu önünden mehter takımı ile yürüyüş yapacak ve seçim startını vereceğiz. Bu yürüyüşe tüm Samsunluları bekliyoruz. Sahada gördüğümüz sadece Samsun’un değil, Türkiye'nin gerçek gündemidir. Sahada Milliyetçi Hareket Partisi'ne her geçen gün daha büyük teveccüh gösterildiğine şahit oluyoruz. Ve insanlarımız artık biliyorlar. Ekonomik anlamda da ülkenin kurtuluşunun yolu, milli ve manevi duygularından emin oldukları Milliyetçi Hareket Partisi'nden geçiyor. İnşallah milletimizin teveccühü ve Allah’ın rızasıyla 7 Haziran tarihi, köylümüzün, esnafımızın, çiftçimizin, sanayicimizin kurtuluş tarihi olacak." şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.