MHP Doğu Bölgesi Teşkilatları İftarda Buluştu

MHP Doğu Bölgesi Teşkilatları İftarda Buluştu
MHP Çarşamba İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen iftar programına katılan MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta ile MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin birlik ve beraberlik vurgusu yaptılar. 

Daha önce Yakakent İlçesi'nde Batı bölgeleri ilçe yöneticileri ile iftarda biraraya gelen MHP il teşkilatı, hafta sonu düzenlenen programda Çarşamba İlçesi Göl Restorant’ta düzenlenen iftar programında doğu bölgesi ilçe başkanları ve yöneticileri bir araya geldi. 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grupbaşkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta ile MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin’in de katıldığı programda birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı. 

Programda konuşan MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, “Bu mübarek günde, bu gönül sofrasında bir araya gelebilmek önemli. Bu birliğimizin ve beraberliğimizin nişanesidir. Bu beraberliğimizin bir ömür devam etmesini niyaz ediyorum. İnşallah kendi aramızda daha da güçlendireceğimiz bu birlik ve beraberlik, Milliyetçi Ülkücü Hareketin iktidara yürüyüşünün ayak sesleri olacaktır. Ülkemiz çok zorlu bir süreçten geçiyor. Bir taraftan terör örgütleri, diğer taraftan Türkiye Cumhuriyeti devletinin güçsüz olmasını isteyen ulusal devletlerin oluşturduğu taşeron yapılar, maalesef Suriye meselesi, Güneydoğumuzda yaşadığımız terör meselesi, fetö meselesi, arkasında ışid gibi adı her ne olursa olsun terör örgütlerinin ülkemizi rahat bırakmadığını her gün canımızı yaktığını görüyoruz. Bu zorlu sürecin de aşılmasının en kolay yolunun milli birlik ve beraberliğimizin bozulmasına asla müsaade etmemektedir” dedi. 

2019 yerel seçimleri için teşkilatların çok çalışması gerektiğini ifade eden Başkan Tekin, "Biz bir siyasi partiyiz. Elbette ki önceliğimiz iktidar olmaktır. Bunun için de ilk olarak 2019 da yapılması planlanan yerel seçimlerde belediye başkanlıklarını kazanmak için canla başla çalışmamız gerekmektedir. O yüzden bugünden tezi yok ya Allah Bismillah diyerek çalışmalarımıza başlayacağız. Yine bu bölgenin sorunlarını her zaman olduğu gibi geçen hafta içerisinde meclis gündemine taşıyan Grupbaşkanvekilimiz ve Samsun Milletvekilimiz Erhan Usta'ya sizlerin huzurunda teşekkür etmek istiyorum. Samsun’da bugüne kadar bütün milletvekillerinin konuşmalarını ve Samsun’un sorunlarını mecliste dile getirme istatistiğine baktığımızda, tek başına bütün Samsun’un yükünü yüklendiğini görüyoruz. Bu anlamda da bizim milletvekilimiz ve Grup Başkanvekilimiz olduğu için gururluyuz. Biz ilimizin sorunlarını iletmeye, vekilimizde bu sorunları çözmek adına her türlü mücadeleyi vermeye devam edecektir" diye konuştu. 

Programa katılan MHP Grupbaşkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, "Birlik ve beraberlik olduğu sürece çok güzel çalışmalara imza atılabilir. Samsun'da sağlanan birlik ve beraberlikden dolayı teşkilat başkanımız ve nezdinde tüm il ve ilçe yöneticilerine teşekkür ediyorum. Bu akşam bu gönül sofrasında partililerimiz ile birlikte iftar yapmak beni ayrıca mutlu etmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Program konuşmaların ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum