MHP Canik'ten Askıda Ekmek'e destek

MHP Canik'ten Askıda Ekmek'e destek
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin ekmek zammının ardından başlattığı 'Askıda Ekmek' kampanyasına teşkilatlardan destek sürüyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin ekmek zammının ardından başlattığı 'Askıda Ekmek' kampanyasına teşkilatlardan destek sürüyor. Genel Başkan Bahçeli'nin 'Askıda Ekmek' çağrısına bir destek de Samsun Canik İlçe Teşkilatından geldi. Canik İlçe Başkanı Ahmet Aydın, Teşkilat İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ersu Malkoç ve ilçe yöneticileri ile birlikte ilçe sınırları içerisinde bulunan ekmek fırınlarına giderek 'Askıda Ekmek' kampanyasına destek oldu. 

Aydın, "Genel Başkanımızın başlattığı 'Askıda Ekmek' projesi gönüllere su serpmiştir. Mesele ekmek değil, mesele Türk Töresinin ve İslam hukukunun tozlu raflarda kalkmış öğretilerini yeniden canlandırmaktır.
Türk Dünyasının Bilge Lideri Sayın Genel Başkanımızın emirleri görüyoruz ki, vatandaşlarımızda yardımlaşma ve dayanışmayı pekiştirmiştir. Bizde Canik ilçe teşkilatı olarak tüm vatandaşlarımızdan bu hassasiyete kulak ve gönül vermelerini bekliyoruz" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.