MEZUNİYET TÖRENİNDE DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

MEZUNİYET TÖRENİNDE DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI
Samsun Canik İMKB Anadolu Lisesi 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı Kep Atma ve Mezuniyet Canik Kültür Merkezi’nde yoğun veli ve misafir katılımıyla coşku içerisinde gerçekleştirildi

İdarecilerinin, öğretmenlerinin ve öğrencilerin hazır bulunduğu törende duygusal anlar yaşandı.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okundu

ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM
Günün anlamını belirten bir konuşma yapan Canik İMKB Anadolu Lisesi Müdürü Necmettin Gün,”  Canik İMKB Anadolu Lisesi’nde öğrencilerin akademik başarılarının yanında, özgüvenleri yüksek, insan ilişkilerinde başarılı, öğrenmeye ve araştırmaya yatkın, sorumluluğunu bilen, gençler olarak yetişmelerine büyük önem verdik. Mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyorum ve ayrıca. İdarecilerimizi yanı sıra öğretmenlerimizde teşekkür ediyorum ”dedi.

MEZUNİYET KÜTÜĞÜNE ANI MAKETİ ÇAKTI
Konuşmanın  ardından 2015-2016 mezunları 1.2. ve 3.üncüsü açıklandı. Dönem 1.si Zerrin Kuşçi alkışlar eşliğinde mezuniyet kütüğüne anı maketi çaktı. Okulda acı, tatlı geçirdiği zamanı hayatı boyunca unutamayacağını söyleyen Kuşçi, üzerinde emeği olan tüm öğretmenlerine teşekkür etti. Eğitimde sürekliliği temsil eden Bayrak ve Flama Teslim Töreni ile, 12. Sınıf öğrencileri bayrak ve okul flamasını 11. Sınıf öğrencilerine teslim ettiler. 

ÖĞRENCİLER VE VELİLER BÜYÜK BİR COŞKU YAŞADI
Gençlik Andı tüm mezun öğrencilerin katılımıyla ayakta söylendikten sonra öğrencilerin temsili diploma törenine geçildi.  Mezun olacak öğrenciler tek tek sahneye çağrılarak temsili mezuniyet belgeleri sınıf rehber öğretmenleri tarafından kendilerine alkışlar eşliğinde takdim edildi. Mezuniyet Töreninin en heyecanlı kısmı olan ‘'Keplerin Havaya Atılması'' ile tüm öğrenciler ve veliler büyük bir coşku yaşadı. Mezuniyet ve Kep Atma töreni Canik Kültür Merkezi Çırağan Salonu’nda verilen kokteylle sona erdi.
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.