Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

Mezdeki-Haşhaşi ve PE KAKA (3)

TEFEKKÜR

Dursen Özalemdar

 

Mezdeki-Haşhaşi ve PE KAKA  (3)

 

Tarihsel süreç içinde, birbiri ile bağantılı görülen, Mezdeki,  Haşhaşi  ve Pe kaka’nın aynı KÜFÜR zincirinin halkaları olduğudur. Temel fikir yapılarının KÖMÜNİZM ilkeleri ile tek nokta olan ATEŞE TAPMA  meselesinde ayrılık gösterdiği, diğer konularda birebir aynı olduklarıdır.

 

Mezdeki, Haşhaşi sapıklığının günümüzdeki görüntüsü olan PKK nın,içinde bulunduğu sapıklığın yanı sıra, İşlediği CİNAYETLER  ve BÖLGE HALKINA verdiği zararlar ile geçmişteki sapıklıkları kat be kat geçmiştir.

 

Yukarıda PKK nın ele başı olarak Yassıadada besi altına alınan ARTİN AGOPYAN takma adı ile APO  (Abtullah Öcalan) ı, 30 kusur kere ziyaret ederek birlikte olduğunu ifade eden PKK avukatı bir kadının nasıl kutsandığı itiraflar arasındadır. ZİLAN denilen bir zamanlar dağlardaki terörist kadının katman kaçarak ulusal bir gazetemizde yayınlanan hatıralarındaki, dağlardaki kadın teröristlerin ugradıkları CİNSEL TACİZLERİ, bilinirken, tepki verenlerin nasil katledildikleride dile getirilmişti.

TERÖRİST ve İNTİHAR eylemcileri ile, Pe kaka Haşhaşilerle aynı karakteri göstermektedir. 

Uluslar arası UYUŞTURUCU ticaretinde  ön plana çıkan PKK 7 KAMYON 21 TON ESRAR ve

 

Topladığı HARAÇ ile ülkeleri ve bölge halklarını nasıl bir KAOSA soktuğu görülmektedir.

 

1 Kasım 2015 te yapılacak seçimlerle ilgili HDP rey verilmesi hususunda “YA OY,YA CAN “tehditler dağıtan PKK  iştirakçisini de ALENEN İLAN etmiştir. CHP nin de bu işlerdeki İŞTİRAKİ’nin HDP li vekil le Kılıçdaroğlunun NASIL SALLADIK diyaloğu ile gündeme gelmiştir.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR