MEYDAN'A YENİ İSİM

MEYDAN'A YENİ İSİM
Salıpazarı’nda o meydanın ismi değişiyor

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül Gökçeli Mahallesinde bulunan Özgürlük Meydanının ismini 15 Temmuz Şehitler Meydanı olarak değiştireceklerini açıkladı.
 
Başkan Akgül isim değişikliği konusunun önümüzdeki hafta yapılacak olan Belediye Meclisi toplantısında gündeme alınacağını söyledi.Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül konu ile ilgili şu açıklamaları yaptı;Türkiye 15 Temmuz 2016 gecesi ihanetle başlayan ve kahramanlık destanlarıyla devam eden uzun ve meşakkatli bir süreci, fiilen hainlik yapanlar hariç her ferdi ile her zerresiyle hissetti ve yaşamıştır.
 
TOPYEKÜN MECADELE ETTİK…
Eli kanlı hain FETÖ Yapılanmasının akıllara durgunluk verecek bir fiili darbe, teşebbüsüne karşı tüm yurtta genç yaşlı, kadın erkek, hiçbir parti gözetmeden topyekûn bir mücadele verdi, korkmadı direndi ve memleketi FETÖ hainlerine teslim etmedi. Ne mutlu ki zafer yazmaya alışkın Aziz Milletimiz bir zafer daha yazdı ve tarihe not düştü. ”Millet Eğilmez, Türkiye Yenilmez” diye haykırdı. FETÖ’cu hainlere ve onları himaye eden yerli yabancı sair, işbirlikçilere teslim olmadı. Allah Bu Kahraman Milletin her bir vatansever ferdinden binlerce kez razı olsun.
 
AKIL VE VİCDAN ALMIYOR…
15 Temmuz 2016 Cuma Gecesi yaşanılan ve bu darbe girişiminin milletin, binlerce yıllık tarihinde çok önemli bir dönüm noktasıdır diyen Akgül “ FETÖ’cu Teröristlerin Mehmetçiğin şerefli üniformasının içine gizlenerek aklın ve vicdanın alamayacağı birer ölüm makinasına dönüşmüştür. Kendilerine emanet edilen silahları devletine ve milletine doğrultmuşlardır. Fetullahçı Terör Örgütünün gerçekleştirmek istediği bu darbe girişimi milletin ülkesine ve demokrasiye sahip çıkmasıyla engellenmiştir. Aziz Şehitlerimizin kanı ile yoğrulmuş bu vatanımızın gerektiğinde bu Aziz Milletin evlatları tarafından nasıl müdafaa edildiği görülmüştür. Ülkemizin birliğine ve bütünlüğüne bu hain saldırıyı yapanları bir kez daha lanetliyor, Şehitlerimize Allah ‘tan gani gani rahmet diliyor, Gazi ve Yaralılarımıza da şifalar diliyorum.27 Gün İlçemizde vatan nöbeti tutan ilçe halkıma teşekkür ediyorum.”dedi.
 
ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA MECLİSTE…
15 Temmuz 2016 tarihini hafızalarımızda canlı tutmak adına Gökçeli ve Yeni Mahallelerin ortaklaşa kullandığı Gökçeli Mahallesi Özgürlük Meydanı adının 15 Temmuz Şehitler  Meydanı olarak değiştirmek için bir teklif hazırladık. Bu teklifimizi önümüzdeki hafta yapılacak olan Belediye Meclisinde gündeme alacağız. ”dedi.Emin İNAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.