Metin Burma,’Halkın Dilini Konuşuyorum’

Metin Burma,’Halkın Dilini Konuşuyorum’
Halka ve partililere yönelik ziyaretlerini ara vermeden sürdüren CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Metin Burma.’Bugüne kadar birçok ilçe ve mahalleye ziyaretlerde bulundum.

Oralarda şahsıma ve Partime gösterilen büyük ilgi ve coşku, iktidar olacağımız yolundaki düşüncelerimin ne kadar doğru olduğunun kanıtıdır. Halkımız tüm yaşadıkları karşısında artık buna bir dur demenin ve yetkiyi bize vermenin hesabını yapmaktadır. Bizde CHP olarak, halkımızın tüm ağırlaşmış sorunlarını çözmeye yönelik rasyonel projeler ürettik. Bu projelerle halkımızın umutlarını yeşerteceğiz. Bu gerilimden, kâbustan, zulümden kurtulacağız. Misak-ı Milli sınırlarımız içinde kardeşçe, mutlu yaşayacağız’ dedi. 

                                               Metin Burma ayrıca, kendisini ve CHP’yi anlatmak üzere gittiği her yerde kendisini sıcak ve içten karşılamalarda bulunarak, desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür de ederken,’Tüm siyasi hayatım boyunca hep halkın içinde olmanın, onları iyi anlamanın ve onların dilinde konuşmanın, iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmanın karşılığını alıyorum. Samsunun en uzak ilçesinde de ulaşılamaz mahallesinde de Metin Burma isminin tanınmasından ve iyilikle, sevgi ve saygı ile hizmetle anılıyor olmasından da ayrıca son derece gurur duyuyorum. ‘d,ye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.