MESAİ KAVRAMI YOK

MESAİ KAVRAMI YOK
Başkan Topaloğlu; ‘’ MESAİ KAVRAMI OLMADAN ÇALIŞIYORUZ ‘’

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen ve halkla sohbet eden onların istek ve şikâyetlerine çözüm olmaya çalışan 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, her zaman olduğu gibi halkla iç içe. 
Başkan Topaloğlu hafta sonları yapılan düğün ve hayır cemiyetlerine katılarak gönül köprüleri kuran bir yönetim anlayışıyla ilçeye hizmet ettiklerini söyledi. Mahalle sakinlerinin sıcak ilgi ve hoşgörüsüyle karşılanan Başkan Topaloğlu, “Söz verdiğimiz hizmetlerimizi bir bir gerçekleştiriyoruz. Her mahallemize eşit hizmet götürmek için mesai kavramı olmadan çalışıyoruz” dedi.
Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, fırsat buldukça 19 Mayıs’lı hemşerilerini 7 den 70 e ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Sürekli halkın arasında olmayı tercih eden Başkan Topaloğlu gerek kırsal mahallelerde düzenlediği halk günlerinde ve gerekse vatandaşlarla karşılaştığı her ortamda onlarla selamlaşıp sorularına, sorunlarına çözüm bulmak için çalışıyor. 
19 Mayıs Belediyesi olarak 38 mahallenin istek ve sorunlarını yerinde dinlediklerini, vatandaşların bu istek ve şikâyetlerine imkânlar dâhilinde çözüm ürettiklerini vurgulayan Başkan Topaloğlu; ‘’Bununla birlikte vatandaşlarımızı gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde birebir bilgilendirmeyi sürdürüyoruz. Mahallelere gidip kadınlarımızı çocuklarımızı, mahalle sakinlerini dinliyoruz. Yapacağımız şeyleri söylüyoruz, yapamayacağımızı söylemiyoruz, söylediğimizi de yapıyoruz. Halkımıza söz verdiğimiz hizmetleri bir bir yerine getiriyoruz. Hiçbir zaman yapamayacağımız bir hizmeti söz vermedik. Halkımızın doğru ve dürüst bir hizmet anlayışına ihtiyacı var. Bizim buraya geliş amacımız; mahallenin sorunları yerinde görmek.” dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.