MERVE ÖĞRETMENE VEDA

MERVE ÖĞRETMENE VEDA
Merve öğretmen Öğretmenler Günü'nde sevenleri ve öğrencileri tarafından gözyaşlarıyla uğurlandı.

Samsun’da geçirdiği trafik kazası sonucu  beş gün yoğun bakımda kaldıktan sonra önceki gece hayatını kaybeden 27 yaşındaki İngilizce Öğretmeni Merve Mercan Çelik için  görev yaptığı Çarşamba İlçesi 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde tören düzenlendi.

kaza-(10).jpeg
Atakum'da 8 aylık kızı için alışveriş yapmaya gittiği esnada yolun karşısına geçmek isterken bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan ve Samsun  Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesinde tedavi altına alınan 27 yaşındaki İngilizce Öğretmeni  Merve Mercan Çelik Hayatını kaybetti.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU
Çarşamba 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde İngilizce öğretmeni olan Çelik’in naaşı  görev yaptığı okula getirildi. Okul  bahçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde düzenlenen törende görev arkadaşları ve öğrenciler hayatını kaybeden Merve öğretmenin Türk Bayrağına sarılı tabutun üzerine okulda giydiği önlüğü ve karanfiller bırakarak  gözyaşlarına boğuldular. 

TÖRENE AİLESİ KATILDI
Okul bahçesinde duaların okunması ve helallik alınmasının ardından Merve Mercan Çelik'in cenazesi, Edirne’de toprağa verilmek üzere karayoluyla Keşan ilçesine gönderildi. Merve Mercan Çelik’in için görev yaptığı okulda düzenlenen törene polis memuru eşi Erhan Çelik ve Annesi Leyla Mercan’ın yanı sıra Çarşamba İlçe Kaymakamlığına vekaleten bakan Tekkeköy İlçe Kaymakamı Günay Öztürk, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, görev arkadaşları ve öğrencileri katıldı.

Emin İnan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.