MERT'İN İSTEĞİ YERİNE GELDİ

MERT'İN İSTEĞİ YERİNE GELDİ
İçine ev sığan kucaklaşma, Öztürk’ten Mert’e ev

14 yaşındaki down sendromlu Mert Çetükkaya’nın ev hayali gerçek oldu. Kendilerine ait bir ev olması hayalini Beştepe Külliyesi’ndeki ziyaretinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a anlatan Mert’in isteğini ise hayırsever işadamı Galip Öztürk gerçekleştirdi. Öztürk, Çetükkaya ailesine bir ev bağışladı

 

“1299 minik el, bir bayrak projesi” kapsamında Cumhurbaşkanlığı külliyesine giden ve burada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile sıcak bir diyaloğa giren Mert Çetükkaya, Erdoğan ile sohbet etmişti. Bu sohbet Çetükkaya ailesinin hayatını değiştirdi. Minik Mert bu sohbette kirada oturduklarını, kirayı denkleştirmekte bile zorluk çektiklerini ve en büyük isteklerinin bir ev olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan da bu isteğe olumlu yanıt vererek toplantıda hazır bulunan Metro Turizm temsilen hazır bulunan Şenol Ayyıldız’a dönerek “ Hazır hayırseverler de buradayken, Galip Bey bunu halletsin, Mert’e bir ev alsın” talimatı verdi.  

GALİP ÖZTÜRK, MERT’İ SEVİNDİRDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu talimatı üzerine Çetükkaya ailesinin ev hayalini gerçekleştiren ise hayırsever işadamı Galip Öztürk oldu. Metro Holding Kurucu Onursal Başkanı Öztürk, Mert ve annesine ev hediye etti. Evlerine kavuşan Çetükkaya ailesi hem Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hem de ev hediye eden Öztürk’e sonsuz teşekkürlerini iletti.

Yaptırdığı okul, hastane ve yurtlar ile hayırseverlik örneği sergileyen Öztürk, televizyonda izlediği Mert’in hikâyesine duyarsız kalamadığını ve minik Mert’in ev hayalinin gerçekleşmesine katkıda bulunduğunu söyledi. Öztürk, “Özel bir çocuk olan Mert evladımızın annesini ve kendisini rahat ettirmek için kurduğu düşü, Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatı ile öğrendim ve bu düşün gerçekleşmesine katkıda bulunmak istedim. Bir çocuğun, mutlu olmasına vesile olabildiysem ne mutlu bana” diye konuştu.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.