MERT CAN ÇELEBİ'DEN İMZA GÜNÜ

MERT CAN ÇELEBİ'DEN İMZA GÜNÜ
SAMSUN Bafralı engelli yazar Mert Can Çelebi bir imza günü düzenledi

mertcan-celebi-(3).jpgmertcan-celebi-(2).jpgYazar Mert Can Çelebi'nin " Seni Sevmeyi Kabul Edyorum " adlı 4. öykü kitabının imza günü Bafra Çelik AVM'de gerçekleşti. İmza gününe katılan Çelebi, yayınevi sahibi Meryem Bölükbaş'a ilgisinden dolayı teşekkür etti.

Yazar Mert Can Çelebi imza gününe katılan şair ve gazeteci Oktay Zerrin'e de kitabını imzalayıp hediye etti. Yaşar Sarısakal ile oğlu Çağlar Sarısakal da Mert can Çelebi'nin imza gününe katılan isimler arasında yer aldı. Yazar Nihat Gökmen de imza gününün son günü olan 3 Temmuz Pazar günü yazar Mert Can Çelebi ile aynı standı paylaştılar.

İmza Günü etkinliği 24- Haziran-03 Temmuz 2016 tarihleri arasında gerçekleşti. İmza Günü'ne Gülseren Akdaş, Semrin Şahin, Fatma Hatun Esen gibi Bafralı yazar ve şairlerle Samsunlu şairlerin yanı sıra ayrıca aslen Iğdırlı olup halen Balıkesir İvrindi'de ikamet eden yazar Fatma Çetin kabadayı da katıldı.

Yayınevi sahibi Meryem Bölükbaşı bir sonraki imza gününe Bafra'dan  bazı şair ve yazarların da davet edilecepğini söyleyip tüm emeği geçenlerle gazetemize teşekkür etti.

Oktay ZERRİN-Bafra

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.