MERKEZİ DIŞINDAKİ KIRSAL MAHALLERE GIDA DESTEĞİ

MERKEZİ DIŞINDAKİ KIRSAL MAHALLERE GIDA DESTEĞİ
İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım Müdürlüğü korona virüs sebebiyle kent merkezi dışında kalan mahallelerdeki yardıma muhtaç ihtiyaç sahiplerine gıda yardım paketi ile destek oluyor.

İlçe kaymakamlığı ve kırsal mahalle muhtarlarının tarafında tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere İlkadım Belediyesi  Sosyal Yardım Müdürlüğü tarafından hayırseverleri de bu işe katarak ile hazırlanan kolilerin dağıtımına başladı. Dağıtımına başlanan kolilerinin içerisinde pirinç, mercimek, bulgur, kuru fasulye, toz şeker, çay, zeytin, makarna sıvı yağ ve un bulunuyor.

bsk-001.jpg

“Destek olan herkese teşekkür ediyorum”
Belediyemiz tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza koli diye tabir ettiğimiz kuru gıda yardımında bulunuyoruz diyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, korona virüs (COVİD-19) kapsamında maddi durumu iyi olmayan, ailemize belediyemizin imkânları ve  hayırsever insanlarımızın katkı ve destekleri ile oluşturmuş oldukları kolilerimizi kent merkezimizden uzak kırsal mahallelerimize dağıtıyoruz. Muhtarlarımız ve diğer kriterlere göre tespit etmiş olduğumuz mahallelerde ihtiyaç sahibi olduğuna inandığımız insanlarımıza bu kolileri iaşe ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile dağıtıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle inşallah her geçen gün biraz daha artan oranda ve sayıda, bu desteklerimizi bu yardımlarımızı vermeye çalışacağız. Bu kolilerin hazırlanmasında bize destek olan hayırsever insanlarımıza teşekkür ediyorum”şeklinde konuştu.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.