MERAL AKŞENER TEKRAR SAMSUN’DA

MERAL AKŞENER TEKRAR SAMSUN’DA
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Eski İl Başkanı Ömer Süslü, MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener’in tekrar Samsun’a geleceğini söyledi

Çağrı Heyeti’nin, MHP Olağan Üstü Büyük Kurultayı’nı 19 Haziran 2016 tarihinde Büyük Anadolu Oteli Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapma kararı aldığını belirten MHP Samsun Eski İl Başkanı Ömer Süslü, “Tüzük Kurultayımız Vatanımıza, Milletimize ve Partimize hayırlı olsun. İnşallah genel merkezimiz de inadından vazgeçer ve kurultayımıza katılarak ilk önce antidemokratik maddemizi değiştirir, sonra da Genel Başkan seçimini yapar ve iktidara yürürüz. Rabbim bizleri utandırmasın” dedi.

 

TERME’DEN KARŞILANACAK

Genel Başkan Adayı Meral Akşener’in yarın (31 Mayıs 2016) Samsun’u bir kere daha şereflendireceğini dile getiren Ömer Süslü, “Salı günü sabah 11.00'de Terme ilçemizde karşılanacak olan kıymetli büyüğümüz 12.30’da da Alaçam’da yapılacak olan karşılama töreninden sonra Sinop ilimize geçecek ve orada saat 17.00'de bir açık hava toplantısı gerçekleştirecektir. Toplantı sonrası ülkücü hareket içinde çok önemli bir yeri olan, Başbuğ'umuz merhum Alparslan Türkeş beyinde her fırsatta ziyaret etmeye çalıştığı Bafra ilçemizde Saat 19:30'da bir salon toplantısı gerçekleştirecektir. İlimizi üçüncü kez şereflendiren Sayın Meral Akşener'e teşekkür ediyor, sizleri programımızda görmekten onur duyacağımızı bilmenizi istiyorum. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın ve Türk Milliyetçilerinin iktidar duasını kabul etsin” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum