MERAL AKŞENER 31 MAYIS'TA BAFRA'DA

MERAL AKŞENER 31 MAYIS'TA BAFRA'DA
MHP Genel Başkan Adayı, TBMM Eski Başkan Vekili Meral Akşener 31 Mayıs'ta Bafralılarla buluşacak.

MHP Bafra İlçe Teşkilatı Eski Başkanı ve Tertip Komitesi adına Av. Hüseyin Acar ve partili arkadaşlarınca Bafra Öğretmenevi'nde basına kahvaltı verildi ve Acar yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

"MHP'de gelinen süreçte artık kongre için hiçbir engel kalmamıştır. Olağanüstü Tüzük Kurultayı'mızı gerçekleştirmek için önümüzde hiçbir engel olmamasına rağmen, farklı ilçelerdeki mahkemelerin hukuku da yok sayarak verdiği kararlarla olağanüstü tüzük kurultayımız engellenmişti fakat gelinen son noktada Yargıtay 18. Hukuk Dairesi kongrenin yapılması noktasında kesin olan kararı vermiştir.

Olağanüstü Tüzük Kurultayı'mızın yapılması anlamında önümüzde hiçbir engel kalmamış olup yetkive görev artık Çağrı Heyeti'nde ve MHP Genel Kurulu'ndadır.

T.B.M.M Eski Başkan Vekili, MHP Genel Başkan Adayı sn. Meral Akşener 31 Mayıs Salı günü Bafra'ya geliyor. Akşener, 31 Mayıs Salı günü, saat 19.30'da Bafra Eski Kapalı Spor Salonu'nda halkımızla buluşacak ve halkımıza hitap edecek, 22.30'da Bafra Öğretmenevi'nde teşkilat başkanları ve MHP Üst Kurul Delegeleri ile istişare toplantısı yapacaktır.

Mensubu olduğumuz hareket, karşımıza çıkacak her engeli güçlenerek aşacak yeteneğe ve şuura sahiptir. İçinde bulunduğumuz bu süreçten de Allah'ın izni keremi ile birlik ve beraberlik içersinde güçlenerek çıkacağız.

Hareket olan yerde bereket vardır. MHP Genel Başkan Adaylarımızdan sn. Meral Akşener'in bir süredir devam eden yurt gezilerinde gittiği her yerde ümitle ve sevinçle karşılandığını gururla izliyoruz. Bu kapsamda Meral Akşener'i 31 Mayıs Salı günü Bafra'da ağırlayacak olmak bizleri sevindirmiştir. Tüm halkımızı davet ediyoruz.

Milletimizin ve Türk İslam Âlemi’nin içinde bulunduğu bu kötü gidişe dur diyecek her şeyi geliştirerek değiştirecek alternatif artık vardır.

Güneş yeniden doğacak, Türk İslam Paktı yeniden kurulacaktır.

Bu vesileyle çok değerli hemşerilerimizi, misafirlerimizi ağırlamaya ve sn. Meral Akşener ile hemhal olmaya davet ediyoruz."

Bafra MHP Eski İlçe Teşkilatı Başkanı Av. Hüseyin Acar'ın bu konuşması partililerce alkışlarla karşılık buldu.

Kahvaltılı Basın Açıklaması, toplu fotoğraf çekimleriyle sona erdi.

Haber: Oktay ZERRİN-Bafra

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.