MENTEŞOĞLU DUALARLA ANILDI

MENTEŞOĞLU DUALARLA ANILDI
Samsunspor kulübü yönetim kurulu Başkanı Merhum Hasbi Menteşoğlu ölüm yıldönümü nedeniyle Samsunspor tarafından hazırlanan anma etkinliği ile....

Samsun'un Çarşamba ilçesi Göceli mezarliğindaki kabri başında dualarla anıldı. 

MERHUM HER İKİ BAŞKANADA DUALARLA ANILDI
Samsunspor kulübü yönetim kurulu Başkanı Merhum  Hasbi Menteşoğlu başkanlığı döneminde futbol oynayan Kasım Çıkla  ile Mustafa Sinecek Samsunspor kulübü adına kabrine çelenk bıraktı ve ardından dualar okundu. Çarşambaspor yönetim kurulu  başkanı olarakta görev  yapan merhum Ahmet Menteşoğlu Kabri başında günün anlamıyla ilgili bir konuşma yapan Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Samsun Şube Başkanı Hakkı Bayrak, "Bir zamanlar Çarşambaspor'da futbol oynarken bizelere kulüp başkanı olarak görev  yapan Sayın merhum Başkanımız Ahmet Menteşoğlu ve Samsunspor kulübü yönetim kurulu Başkanı Merhum Sayın Hasbi Menteşoğlu  rahmetle anıyorum. Mekanı cennet olsun  ve  katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum  "dedi. 

MERHUM BÜLENT SEMİZOĞLU'DA UNUTULMADI
Son olarak Samsunsporda yine Kulüp Başkanı olarak görev yapan Mehum Bülent Semizoğlu da kabri başında dualarla anıldı, anma programına Samsunspor Teknik  Direktörü Erhan Atın Karşıyaka Belediyeevleri  Spor Kulübü Başkanı Mithat Kurumahmutoğlu İkinci Başkan Gülderen Semizoğlu,  Samsunsporun  Alt Yapısı sorumlusu Teknik Direktör Mehmet Ali Çınar, Samsunspor Kulüp Müdürü Metin Koçer,samsunspor U21 Teknik Sorumlusu İmdat Aslan ve Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü İlkay Aydın'ın yanı sira  sevenleri katıldı.
Köksal ÖNER 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.