MEMURLARDAN TOK'A ONUR YEMEĞİ

MEMURLARDAN TOK'A ONUR YEMEĞİ
İlkadım Belediyesi’nin büyük bir aile ortamını yaşattığını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “İlkadım, işçisinden memuruna büyük bir aile olduğunu her zaman gösteriyor” Bağlantıdedi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un memur haklarının korunması noktasında önemli çalışmalara imza atarak İlkadım Belediyesi ile BEM-BİR-SEN arasında çalışan memurların ekonomik hayat koşullarının iyileştirilmesine yönelik Sosyal Denge Sözleşmesi imzalanmasının ardından İlkadım Belediyesi Memurları Başkan Tok'a onur ve teşekkür  yemeği verdi.

 

İlkadım Belediyesi'nin memur hakları noktasında örnek bir belediye olduğunu belirten BEM-BİR-SEN  Şube Başkanı Nurettin Sever, "İlkadım Belediyesi Memuruna işçisine sahip çıkan örnek bir belediyedir.  İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve ekibi ile güzel bir şekilde aile ortamını sağlayarak sosyal yönlerden ekonomik yönlerde katkı sağlandı. Bu sebepten ötürü İlkadım Belediye Başkanımıza ve Belediye Başkan Yardımcılarımıza desteklerinden dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

 

Memur ve işçilerin belediyelerde kalıcı olduğunu belirterek yaşamını sürdürdükleri şehre her zaman daha çok hizmet etmeleri gerektiğini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Memurlarımızın göstermiş olduğu bu nezakete ev sahipliğine çok teşekkür ediyorum. Büyük bir aile olmanın noktasında gereğini yerine getirdi. Çok güzel bir ortamdayız. Bu aile ortamını oluşturma noktasında biz büyük bir adım attık. Şimdi ise gördüğüm bu güzel manzara bizleri onur ve gururlandırıyor.  Belediyemizin memurları ve işçileri daima kalıcıdır, bizler ise geçiciyiz. Memurlarımız işçilerimiz daima buradalar.  Memurlarımız yaşadığı şehre hizmet etme noktasında hem ailelerinin geçimini sağlama noktasında büyük bir görev üsleniyorlar. Bu noktada, bu  şehirde yaşıyorsak bu şehir için daha çok çalışmamız gerekiyor. Çünkü bütün hizmetler yerel yönetimlerden beklenir. Memur ve işçilerimizde yerel yönetimlerin en önemli parçalarıdır.  Bizlerde memurlarımıza her zaman destek olmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Gereken sosyal desteği esirgemeden veriyoruz. Böylesi bir özel gecede bulunmaktan onur ve gurur duyduğumu belirterek tüm çalışanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

 

Düzenlenen yemek sonrası BEM-BİR-SEN  Şube Başkanı Nurettin Sever İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’a  üzerine Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandığı gün çekilen toplu fotoğrafın basılı olduğu çerçeve takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum