MEMUR-SEN BİZİM İÇİN SENDİKADAN ÖTE BİR ANLAM TAŞIYOR

MEMUR-SEN BİZİM İÇİN SENDİKADAN ÖTE BİR ANLAM TAŞIYOR
Seçim çalışmaları kapsamında Memur-Sen Samsun İl Başkanı ve yönetimini ziyaret eden ...

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça, "Türkiye'nin en etkin sendikası Memur-Sen'dir." dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça, "Memur-Sen kurulduğu günden bu yana Türkiye'de büyük hizmetlere imza atmıştır. Memurların özlük haklarını kazanması,  memur maaşlarının iyileştirilmesi noktasında hükümetle yaptığı sonuç alıcı çalışmalar takdire şayandır. Memur-sen bizim için sendikadan öte bir anlam ifade eder. Memur-Sen sadece kendine bağlı memurların özlük haklarıyla değil Türkiye'de sivil alanın genişletilmesiyle ilgili büyük çalışmalar yürütmüştür. Başörtüsü ve kılık kıyafet özgürlüğünün kazanılması Memur-Sen'in eseridir.  MEB'de 4+4+4 eğitimin sisteminin getirilmesinde de Eğitim-Bir-Sen sendikasının rolü büyüktür. özellikle son eğitim şurasında yapmış olduğu büyük çalışma ile kendinden takdirle söz ettirmiş eğitim müfredatının sivilleşmesi noktasında ciddi katkılar sunmuştur.  Başörtüsünün serbest kalması hanım kardeşlerimize özgürce devlet kademelerinde görev almanın kapılarını açmıştır. Bir eğitimci olarak Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen'in yapmış olduğu başarılı çalışmaları yakından takip ediyorum.  Ankara'da öğrencilik yaptığım dönemlerde Akif İnan başkanlığında kurulan, Eğitim-Bir-Sen'in kuruluş yıllarında sendikada aktif olarak o dönemki çalışmalara bizzat katıldım. Geçmişte Eğitim-Bir-Sen üyesi olarak bende Memur-Sen'liyim. Şuan Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı olan Ali Yalçın yakından tanıdığımız bir arkadaşımızdır, kendisine görevinde başarılar diliyor ve her zaman destekçisi olacağımı belirtmek istiyorum."dedi.

MEMUR-SEN MİLLETİN TAKDİRİNİ KAZANDI

Sözlerine devam eden AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça, "Memur-Sen'in çalışmalarını takip ediyorum. Özellikle Memur-Sen İl başkanı Necdet Güneysu ve yönetimini Samsun'da yaptıkları başarılı çalışmalardan ötürü tebrik ediyorum. Sizlerin takdire şayan bu çalışmalarınız bizlerin her daim  göğsünü kabartmıştır. Türkiye'nin en güçlü sivil toplum kuruluşu olan Memur-Sen, milletimize karşı yürütülen her karalama kampanyası ve millet iradesine yönelik yapılan her darbe girişimlerinde, tüm üyeleriyle birlikte dimdik durarak, bu girişimlere karşı tepkilerini koyarak her zaman takdirimizi kazanmıştır. 28 Şubat sürecinde olduğu gibi Memur-Sen 27 Nisan darbe girişiminde de,17-25 Aralık darbe sürecinde de milletimizin yanında yer almıştır. Bu duruşu takdirle izliyoruz. İnşallah vekaletinizi aldığımızda, Memur-Sen camiasının içerisinden gelen bir eğitimci ve Sivil toplum örgütçüsü olarak her zaman yanınızda olacağımı belirmek isterim."diye konuştu.

AKÇA'YA TAM DESTEK

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Memur-Sen İl Başkanı Necdet Güneysu ve yönetimi, Ahmet Akça'nın içimizden birisi olması münasebetiyle çıktığı yolda başarılar diliyoruz. Milletvekili seçildiği takdirde hep birlikte Samsun'un kazanacağına olan inancımız tamdır. Ahmet Akça'nın eğitim camiasına yaptığı katkıları yekinen biliyor ve takip ediyoruz. İnşallah aday gösterildiği takdirde hem eğitim camiamız hem de Samsun halkımız kazanacaktır."dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum