MEMUR MU EYLEMCİ Mİ?

MEMUR MU EYLEMCİ Mİ?
Kamuoyu soruyor: MEMUR MU EYLEMCİ Mİ?

Teknik Altyapı Şube Müdürlüğü'ne atanan Gül Yüzüncü Yılmaz'ın sosyal paylaşımları kamuoyunda tepki topladı

SOSYAL PAYLAŞIMLARI TEPKİ TOPLADI
TMMO Jeoloji Mühendisleri Odası başkanlığından Samsun Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Teknik Altyapı Şube Müdürlüğü'ne atanan Gül Yüzüncü Yılmaz'ın sosyal paylaşımları kamuoyunda tepki toplamaya devam ediyor.

manset-1-(1).jpegmanset-1-(5).jpeg

AK PARTİLİ BELEDİYE'NİN GEZİ'Cİ MÜDÜRÜ MÜ?
Gezi olayları sırasında da kışkırtıcı cümleler içeren paylaşımlarda bulunduğu iddia edilen Yılmaz, "AK Partili Belediye'nin Gezi'ci Müdürü" olarak isimlendirilmekte. Ülkeyi kaos ortamına sürükleme planı dahilinde olduğu artık daha da aşikar olan Gezi Kalkışması günlerinde Çevik Kuvvet birimlerinin görevlerini yapmasını bile eleştiri konusu yapan sosyal medya söylemleri kamuoyunca kınanmakta.

manset-1-(2).jpegmanset-1-(2).jpegmanset-1-(3).jpeg


SÖYLEMLERİ KIŞKIRTICI BULUNMAKTA
Kamuoyunca, paylaşım metinleri, hem eylemcileri korumaya, hem de sanki adeta emniyet güçlerini hedef göstermeye dönük bulunan Yılmaz'ın, görevini yapmak yerine bu gibi sosyal konularla sanki bir eylemci hatta eylemci başı gibi ilgilenmesi de "memur mu eylemci mi?"sorusunu sordurdu.

CIMBIZLA ALINMIŞ CÜMLELER
Sosyal paylaşımlarında eleştiri oklarına maruz bıraktığı hükümet yetkilisi kişileri yargısız infaz yaparcasına, cümlelerini adeta cımbızla alarak hedef tahtasına oturttuğu yönünde eleştirilen Gül Yüzüncü Yılmaz tarafsız davranmadığı için de komuoyunca eleştirilmekte. Cümlelerin, uzun bir konuşmada bulunan, sadece tepki toplasın diye seçilen cümleler olduğu iddiası da gündemi meşgul etmekte.

manset-1-(4).jpeg

BİR ŞUBE MÜDÜRÜ'NÜN GÖREVİ BU MU?
Vatandaşlarca, paylaşımlarının, fikir beyanından ziyade kara propaganda ile taraftar toplar mahiyette olduğu düşünülmekte. Bir şube müdürü olarak, kendi ilgi ve bilgi alanı dahilinde paylaşımlarının, bu tip paylaşımlar yanında devede kulak kaldığı iddia edilen Yılmaz, şube müdürü olarak ilgi ve bilgi alanındaki konularda kamuoyunu bilgilendirse daha iyi olur, yorumlarına sebep oldu. Görevini yapmayıp, kamuouyunu adeta kışkırtan paylaşımları da vatandaş tarafından etik bulunmadı. Emrah ŞAHİN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum