MEMLEKET MİLLİYETÇİLİĞİ!

MEMLEKET  MİLLİYETÇİLİĞİ!
Tarihte var olduğu zamanlardan beri farklı din, dil ve onlarca değişik kavime ev sahipliği yapmış olan Samsun şehri 21.yy'da teknolojinin ve sanalın etkisiyle sosyal medyada memleket milliyetçiliği ve ayrımcılık rüzgarına tanıklık ediyor.

ALGI OPERASYONU MU?
Yerel seçimlerde adayların liyakatına bakmayarak memleketlerini sorgulayarak iyice kendini göstermeye başlayan memleket milliyetçiliği sağduyulu vatandaşları endişendiriyor. Gazetemiz imtiyaz sahibi Adnan Bahadır bugünkü köşesinde bu konuyla ilgili  'Her seçim döneminde bazı aklıevveller piyasaya çıkıp sosyal medya üzerinden algı operasyonları yaparlar' diyerek bunun bir algı operasyonu olduğunu ifade etti. 

samsun-manzara.jpg

ŞEHRE YAPILAN EN BÜYÜK İHANET
Art niyetli olmanın kimsenin işine yaramayacağını, çok değil yüz sene geriye gidip ‘salname’leri açıp bakmalarını öneren  Adnan Bahadır, yerli, yabancı ayrımı yapmanın bu şehre yapılan en büyük ihanet olduğunu yazdı. Önemli olanın bu şehirde yaşayan nüfusun nereden geldiği değil,bu şehre ne kadar katma değer kattığı, ne kadar istihdam yarattığı ve ne kadar insana iş, aş verdiğidir diyen Bahadır; 'Bu şehir yıllardır ne çektiyse yerli yabancı ayrımından çekti.' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum