Melek'ten Geldiler 'Melek' Gibi Oldular

Melek'ten Geldiler 'Melek' Gibi Oldular
Ünlü tiyatrocu ve program sunucusu Melek Baykal'ın sunduğu 'Melek' programı tarafından Samsun FBM Tıp Merkezi'ne Estetik yaptırılmak üzere gönderilen 4 kadın, FBM ile yeniden güzelleşti.

"KENDİMİ YENİDEN DOĞMUŞ GİBİ HİSSEDİYORUM"

Melek Baykal'ın Programına katılarak FBM Tıp Merkezi'ne gönderilen Mediha Özdemir, Hülya Çelik, Ceylan Akgül ve Halide Aliyeva  bir hafta önce Samsun'a gelerek operasyonlara girmeye başladılar. FBM Tıp Merkezi'nin hizmetlerinden oldukça memnun olduklarını dile getiren Hülya Çelik, "Buraya gelmekle doktorlara olan bakış açımız tamamen değişti . Önceden doktorlara birşey sormaktan dahi çekinirdik ama burada gördüğümüz ilgi ile bir estetik ameliyatı yerine adeta tatile gelmiş gibi hissettik. Doktorumuz ve tüm ekip oldukça güler yüzlü ve her sorduğumuz soruya cevap vererek bizi bilgilendiriyorlar. Programa katılırken biraz endişem vardı fakat ameliyat ile hem endişelerim ortadan kalktı hem de kendimi yeni doğmuş gibi hissetmeye başladım. FBM ailesine çok teşekkür ediyorum." dedi.

"BİR HAFTA İÇERİSİNDE BÜYÜK DEĞİŞİKLİK GERÇEKLEŞTİRDİK"

Kadınların özgüvenlerini kazanmalarında estetiğin büyük önem taşıdığını belirten FBM Tıp Merkezi Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş, Melek Baykal'ın sunduğu 'Melek' programı aracılığı ile değişiklik isteyen 4 kadının güzelliğine güzellik kattı. 30 kişilik bir ekip ile operasyonu gerçekleştirdiklerini söyleyen Akbaş, "Değişim her kadının ihtiyacıdır, bu dört arkadaşımız Melek Baykal'ın programına katılarak değişim istediklerini belirtmişler. Program aracılığı ile bize yönlendiren bayanlarımıza, yaptığımız başarılı operasyonlar ile bir hafta içerisinde büyük değişiklik gerçekleştirdik." dedi. Yaptıkları operasyonlardan bahseden Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş, "FBM Tıp Merkezi'ne gelen bu bayanlarımıza; burun estetiği, yüz gençleştirme operasyonları, göğüs estetiği ve göz kapağı operasyonları yapıldı." diye belirtti. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.