MELEK YÜZLÜLER

MELEK YÜZLÜLER
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Samsun Lösemili ve Kan Hastalıkları Derneği ile Samsun Down Sendromlular Derneği üyelerini iftar sofrasında ağırladı.

HASSASİYETİMİZ İKİYE KATLANIYOR
LÖSAM ve DOWN Sendromlular Derneği'ni ağırlayan Taşçı, "Çocuklara karşı hassasiyetimiz herkesin malumu. Bu çocuklar hele de Özel çocuklarımızsa ya da Lösemili yavrularımızsa hassasiyetimiz ikiye katlanıyor. Bu yavrularımız için gerek kültürel gerekse istihdama yönelik hiçbir çalışmadan kaçınmadık"dedi.

MELEK YÜZLÜLERDEN 'SEMA'
İftar sonrası Samsun Down Sendromlular Derneği Üyesi çocuklar Yalı Kafe'de bulunan davetlilere Sema gösterisi ve İlahi dinletisinde bulundu. Melek Yüzlülerin sahne performansı izleyenlerden büyük alkış alırken özellikle Sema gösterisi ile dikkatleri üzerlerine çeken çocukları ilk kutlayan Başkan Taşçı ve Eşi oldu. Mehmet Hazinedar

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Ramazan Ayının ilk gününden bu yana sürdürdüğü İftar Buluşmaları kapsamında Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği ile Samsun Down Sendromlular Derneğini ağırladı. Son akşamı lösemili çocuklar ve özel çocuklar ile ailelerine ayıran Başkan Taşçı, iftar öncesi eşi Fatma Taşçı ile birlikte masaları gezerek çocuklar ve aileleriyle sohbet etti.

‘BİRLİK İÇERİSİNDEYİZ’
Özel çocuklar iler lösemili çocuklara karşı duyarlılıklarını dile getiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Çocuklara karşı hassasiyetimiz herkesin malumu. Bu çocuklar hele de özel çocuklarımızsa ya da lösemili yavrularımızsa hassasiyetlerimiz ikiye katlanıyor. Bu anlamda göreve geldiğimiz günden bu yana gerek sosyal gerek kültürel gerekse istihdama yönelik hiçbir çalışmadan kaçınmadık, kaçınmayacağız. Yavrularımız kadar ailelerinin de her zaman yanındayız. Zorluklar, sıkıntılar paylaşıldıkça azalır. Bu düşünceden hareketle derneklerimizle temas halindeyiz. Birlik içerisinde olmaya gayret gösteriyoruz” diye konuştu.

‘BÜYÜK BİR AİLEYİZ’
Özgecan Kadın Koordinasyon ve Sosyal Hizmet Merkezi Gönüllü Yöneticisi Fatma Taşçı ise konuşmasında LÖSAM ve Samsun Down Sendromlular Derneği ile birlikte hareket ettiklerini ifade ederek, “Faaliyetlerimizde birlikte olmaya özen gösterdiğimiz her iki derneğimizde önemli çalışmalar yapıyor. Bizler de bu çalışmaların bir parçası olmaya, hem çocuklarımıza hem de ailelerine destek olmaya özen gösteriyoruz. Büyük bir aileyiz. Aile olmanın gerekliliği olarak da her zaman el ele, yürek yüreğeyiz” dedi.

TAŞÇI’YA TEŞEKKÜR
Samsun Down Sendromlular Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Cansu Arslantaş, LÖSAM Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Öztürk yaptıkları konuşmalarda Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’ya duyarlılıklarından dolayı teşekkür ettiler. Özellikle Özgecan Kadın Koordinasyon ve Sosyal Hizmet Merkezinin gönüllü yöneticisi olan Fatma Taşçı’nın kendilerine her zaman destekçi olduğunu ifade eden Cansu Arslantaş, “Gerek Başkan Taşçı, gerekse eşi Fatma Taşçı bize karşı ciddi bir duyarlılık içerisindeler. Kendilerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

MELEK YÜZLÜLERE BÜYÜK ALKIŞ
İftarın ardından Samsun Down Sendromlular Derneği üyesi çocuklar Yalı Kafe’de bulunan davetlilere sema gösterisi ve ilahi dinletisi yaptı. Melek yüzlülerin sahne performansı izleyenlerden büyük alkış alırken özellikle sema gösterisi ile dikkatleri üzerlerine çeken çocukları ilk kutlayan Başkan Taşçı oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.