“MEGA PROJELERİ İLKADIM’A BİRLİKTE KAZANDIRDIK”

“MEGA PROJELERİ İLKADIM’A BİRLİKTE KAZANDIRDIK”
2014-2019 İlkadım Belediye Meclisi son toplantısı gerçekleşirken Cumhur ittifakı AK Parti Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok uyum içerisinde geçen 5 yıllık süreçte özveri ile çalışan meclis üyelerine teşekkür etti.

İlkadım Belediyesi Yeni Hizmet Binasında gerçekleştirilen 2014-2019 dönemi son meclis toplantısında Cumhur ittifakı AK Parti Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok uyum içerisinde geçen 5 yıllık süreçte özveri ile çalışan meclis üyelerine teşekkür etti. 5 yıllık süreç içerisinde tüm meclis üyeleri ile İlkadım’ın menfaatleri için çalıştıklarını belirten Başkan Tok; “Parti ayrımı yapmadan tüm meclis üyelerimizle İlkadım için uyum içerisinde çalışarak birlikte mega projeleri ilçemize kazandırdık” dedi.

haber-(2)-016.jpeg haber-(3)-014.jpeg

TOK; “HİZMETLERLE DOLU DOLU BİR 5 YILI GERİDE BIRAKTIK”
İlkadım Belediye Meclisi üyelerine tek tek teşekkür ederek teşekkür plaketi taktim eden Cumhur ittifakı AK Parti Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok 5 yıllık süreç içerisinde gerçekleştirilen proje ve hizmetleri anlattı. Özellikle uyum içerisinde geçen bir dönem olduğunun altını çizen Başkan Tok; “Hizmetlerle dolu dolu bir 5 yılı başarı ile geride bırakıyoruz. Her zaman İlkadım için en iyisini isteyen, zaman zaman daha doğru kararlar için tartıştığımız, iyi günleri birlikte paylaştığımız ve her zaman uyum içerisinde örnek bir meclisi yaşattığımız tüm üyelerimize yürekten teşekkür ederim. Bu 5 yıllık süreç içerisinde birlikte aldığımız kararlar ile Derebahçe Sosyal Tesislerimiz, Türkiye’nin en büyük gençlik merkezi olan İlkadım Gençlik Merkezimiz, Camii ve Külliye projemiz, Yeni Belediye Hizmet Binamız, Unkapanı Yaşam ve Kültür Merkezimiz, Koşu Yolu ve Yaşam Parkurumuz ve saymakla bitiremeyeceğimiz proje ve hizmetleri birlikte hayata geçirdik. Hepimiz aldığı kararlarla İlkadım’a altın çağını yaşatmanın gururu ile 5 yıllık sürecin son toplantısını gerçekleştiriyoruz. Ben hepinizden razıyım, sizlerin de benden razı olmanızı dileyerek hepinizi Allah’a emanet ediyorum” diye konuştu.

haber-(1)-012.jpeg haber-(6)-006.jpeg

Ardından sıra ile söz alan İlkadım Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Sabri Kolcu, MHP Grup Başkan Vekili Bayram Erişgin, CHP Grup Başkan Vekili Naci Altuncu ve İYİ Parti Grup Başkan Vekili Recep Güleroğlu İlkadım Belediye Başkanı ve meclis üyelerine teşekkür ederek helallik istedi. Konuşmaların ardından çektirilen hatıra fotoğrafı ile 2014-2019 son meclis toplantısı son buldu.

haber-(10)-006.jpeg haber-(11)-004.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum