MEDYANIN OSCARLARI SAHİPLERİNİ BULDU

MEDYANIN OSCARLARI SAHİPLERİNİ BULDU
BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ RTGD ÖDÜL TÖRENİNE KATILDI

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın sponsorlarından olduğu, Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği (RTGD) Medya Oscarları, Ankara Rixos Otelde gerçekleşen ödül töreniyle sahiplerini buldu.

Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği'nin (RTGD) geleneksel hale getirdiği "Medya Oscarları", ödül töreni Ankara'da yapıldı. Rixsos Otel’de düzenlenen ödül törenine katılan Gençlik Ve Spor Bakanı Akif  Çağatay Kılıç, yılın erkek oyuncusu dalında Oktay Kaynarca ve yılın kadın muhabiri dalında ödüle layık görülen  NTV Muhabiri Miray Akdağ Uluç'a , ödüllerini takdim etti. Ödülleri verirken kısa bir konuşma yapan Bakan Çağatay Kılıç, gazetecilik, radyo ve televizyonun önemine dikkat çekerek "Haberlerin gerçek ve iyi araştırılmış olması çok önemli, genç gazetecilerin bu konulara dikkat etmelerini rica ediyorum"dedi. Bakan Çağatay Kılıç ayrıca gecenin düzenlenmesinde katkı sağlayan sponsorlara da teşekkür plaketlerini verdi. Törenin ardından Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile birlikte Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği’nin internet sitesinin açılışını yaptı.

Programa, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın yanı sıra Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, RTGD Başkanı Deniz Güçer, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin ile siyaset medya ve sanat dünyasından bir çok kişi katıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.