MEDİCAL PARK’TAN BİLİMSEL TOPLANTI

MEDİCAL PARK’TAN BİLİMSEL TOPLANTI
Medical Park Samsun Hastanesi ve Si-Ser İşitme Cihazları işbirliği ile “Vestibüler değerlendirme de laboratuar testleri (VNG-Kalorik testleri)” konulu bilimsel toplantı düzenlendi

Toplantıya konuşmacı olarak Başkent Üniversitesi KBB Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Levent Özlüoğlu katıldı. Samsun ve çevre illerdeki hekimlerin de toplantıya yoğun ilgisi vardı.

Toplantıda sunum yapan Başkent Üniversitesi KBB Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Levent Özlüoğlu “Baş dönmesi tek başına bir hastalık değildir. Baş dönmesi başta kulakla ilgili birçok hastalığın belirtisidir. VNG, kalorik testler gibi laboratuar testleri de baş dönmesinin ayırıcı tanısında objektif sonuçlar vermektedir. Bu sonuçlarla hastalığın tanısı konularak ona göre tedavisi planlanmaktadır. Ayrıca hastanın tedaviye yanıtının takibinde de önemlidir. Buna göre hastanın tedavisi de kişiye özel olarak düzenlenmektedir.”şeklinde ifade etti.

Medical Park Samsun Hastanesi KBB ve Baş Boyun Cerrahı Doç. Dr. Senem Çengel Kurnaz “Bizler için çok verimli bir bilimsel toplantı oldu. Hocamızın bilgilerinden bizlerde faydalanmış olduk. Davetimizi kırmayıp, bu toplantıya iştirak eden başta Başkent Üniversitesi KBB Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Levent Özlüoğlu olmak üzere katılan tüm hekim arkadaşlarımıza teşekkür ederim.”dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.