MEDİCAL PARK LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR İÇİN ÖRGÜ ÖRÜYOR

MEDİCAL PARK LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR İÇİN ÖRGÜ ÖRÜYOR
Medical Park Samsun Hastanesi çalışanları, Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği (LÖSAM) yararına “Medical Park Samsun Hastanesi LÖSAM için örgü örüyor” projesi başlattı.

1 Şubat 2015 tarihine kadar örülen kıyafetler toplanarak, LÖSAM için açılacak kermeste satışa sunulacak. Elde edilen gelir LÖSAM'a teslim edilerek Lösemili çocuklar ve ailelerinin ihtiyaçları için kullanılacak.
Medical Park Samsun Hastanesi Başhekim Yardımcısı ve Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Adem Dirican “Lösemili çocuklarımız yararına “Medical Park Samsun Hastanesi LÖSAM için örgü örüyor” projemizi başlattık. Çalışanlarımızın ve gönüllülerin ördükleri atkı, bere, eldiven ve diğer örgüler hastanemiz girişinde bulunan örgü kumbarasında biriktirilerek, lösemili çocuklarımızın yararına açılacak kermeste satışa sunulacak. Projeyi hastane çalışanları ile başlatmamıza rağmen hastanemize gelen hasta ve hasta yakınlarının da katılmaları bizleri daha çok mutlu etti. Medical Park Samsun Hastanesi çalışanları yaptığı bu proje ile farkındalık yaratmıştır.” diye konuştu.
Lösemi tedavisinin bir yönünün de sosyal destek olduğunu belirten Medical Park Samsun Hastanesi Çocuk Kemik İliği Nakil Ünitesi Direktörü, Çocuk Hematoloji Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Emel Özyürek “Bölgede LÖSAM gibi lösemi tedavisine destek veren sivil toplum örgütleri çeşitli etkinlikler yaparak lösemi hastalarına ve ailelerine destek vermektedir. LÖSAM bu tip etkinlikler ve bağışlar ile bölgedeki lösemi hastalarına sosyoekonomik boyutta büyük hizmetler vermektedir. Medical Park Samsun Hastanesi çalışanlarının da yaptığı bu proje bizleride çok mutlu etmiştir.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.