MEDİCAL PARK HEDEFLERİNE İLERLİYOR

MEDİCAL PARK HEDEFLERİNE İLERLİYOR
Medical Park Samsun Hastanesi çalışanları Atakum Kültür Merkezinde yapılan toplantıda bir araya geldi.

Hastane çalışanlarının büyük çoğunluğunun katıldığı bilgilendirme toplantısında Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Dr. Hakan Özcan sunum yaptı. Genel Müdür Dr. Hakan Özcan hastanenin dünü, bugünü, geleceği, hasta memnuniyeti ve hasta memnuniyetini artırmak için neler yapılmalı konuları hakkında bilgi verdi.

Medical Park Samsun Hastanesi’nin emin adımlarla hedeflerine doğru ilerlediğini söyleyen Dr. Hakan Özcan “Her adımımızda bu güçlü kadro ile beraber büyüyerek yolumuza devam ediyoruz. Hastanemizin her bir çalışanının temizlik personellerinden, yöneticilere kadar hepsinin bu gelişmede büyük payı var. Medical Park Samsun Hastanesi olarak her zaman ekip ruhu ile hareket ediyoruz. Bugün yapılan bu toplantıdaki katılım da bunun örneğidir. Şuan devam etmekte olan projelerimiz bittiği zaman bu güçlü kadro daha da büyüyerek yoluna devam edecektir.” dedi.

Hasta memnuniyeti konusuna da sunumunda yer veren Genel Müdür Dr. Özcan “Hastanemize gelen misafirlerimizin kendilerini evlerinde gibi hissetmeleri için çalışmalar yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz.  Bir sene önce hasta memnuniyeti adına yaptığımız bir proje, o gün çok büyük önem arz etse de bugün sıradanlaşıyor. Gelişen ve değişen dünyada, bizler de hastalarımızın konforu açısından yaptıklarımız ile bu değişimin ve gelişimin içinde yer alıyoruz. Hastalarımızın her birinin bizden taleplerini önem sırasına koymadan değerlendiriyor, hayata geçiriyor ve hasta odaklı yaklaşımımız ile yolumuza devam ediyoruz.” diye konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.