MECLİS TOPLANTISI

MECLİS TOPLANTISI
Havza Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısı Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’in başkanlığında Havza Belediyesi Meclis Üyelerinin katılımı ile Havza Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda sırası ile gündem maddeleri görüşüldü. Toplantıda günden dışı olarak yapılan görüşmelerde Havza Belediye Başkanı Murat İkiz Mardin'in Nusaybin ilçesinde operasyonlarda şehit olan Samsun Havzalı Uzman Onbaşı Muhammet Yılmaz'ın Aslançayır Mahallesi'nde ve Havza ilçe merkezinde iki caddeye isminin verilmesi için çalışma başlatıldığını ve bununla ilgili Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclisine teklif sunulacağını belirtti.
Toplantı sonu bir açıklama yapan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz; toplantında Havza ile ilgili gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlandığını belirterek “Yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde Şehidimizin isminin iki caddeye verilmesi için çalışma başlattık. Konu ile ilgili olarak şehidimizin mahallesi olan Aslançayır Mahallesi'nde ve Havza ilçe merkezinde iki caddeye isminin verilmesi için Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclisine teklif sunulacağız. “ dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.