MANŞET’ İN NEREDE?

MANŞET’ İN NEREDE?
Sahibi olduğu gazeteyi satıp kapatmak zorunda kalan Yener Cabbar'a soruyoruz ;MANŞET’ in NEREDE?

Her fırsatta usta gazetecilikten söz edip meslekteki başarısını anlatmaya çalışan Manşet gazetesi sahibi Yener Cebbar’a buradan soruyoruz; mademki bu işi iyi biliyorsun sahibi olduğun MANŞET gazetesi neden yok oldu? Başarılı gazetecilik sahibi olduğun gazeteyi satıp başka gazetede çalışmak mıdır?

ELE VERİR TALKINI

 Manşet gazetesi sahibi Yener Cabbar sahibi olduğu gazetede kendisine ait köşe yazısında “Bu işler A Takımıyla falan olmaz” diyerek gazetemizle ilgili olumsuz yazılar yazmış olmasına karşın, sahibi olduğu Manşet isimli gazeteyi bu yazıları yazdıktan çok kısa bir süre sonra satmış olması akla, ele verir talkını kendisi yer salkımı atasözünü getirdi.

HALK GAZETESİ OSMAN GENÇ’LE İLGİLİ TEK OLUMSUZ HABER YAPABİLİYOR MU?

Yener Cabbar yazdığı köşe yazılarında gazetecilik konusunda herkese ders vermeye kalkarken, genel yayın yönetmenliğini yaptığı Hedef Halk gazetesinde Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in aleyhinde tek bir haber bulunmamış olmasının yazdıkları ile ne kadar ötürtüştüğü de kamuoyu tarafından merak edilirken, kendisine bu konuda sorulan sorulatı cevapsız bırakması, gazetenin perde arkasındaki sahipleri ile ilgili akıllara farklı sorular getirmekte.

 

ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE BU KONULARIN DA ÜZERİNE GİDECEĞİZ

 

Canik halkından toplanan paralarla ve bütçeden Canik halkı adına alınan vergilerle basına verilen destekler, konuşturulan gazeteciler, yapılan satınalmalar, yapılan imar planları ile ilgili geniş çaplı belgelerle kamuoyunu aydınlatmaya devam edeceğiz. Ayrıca Canik Belediye Başkanı Osman Genç ile bu gazetenin nasıl bir bağı olduğunu da kamuoyu adına sorgulamaya devam edeceğiz.

 

CANİK BELEDİYESİ’NDE OLUP BİTENLERLE İLGİLİ DE YAYINLARIMIZA DEVAM

 

Canik Belediyesi ile ilgili başkan yardımcılarından başlamak üzere bazı bilgi ve belgeleri de yayınlamaya devam edeceğiz. Kamuoyunu Canik Belediyesi ile ilgili daha detaylı bilgilendirme konusundaki hassasiyetimiz devam etmekte olup bu konudaki bilgi ve belgelerimizi okurlarımızla paylaşacağız. Ahmet Ufuk ERKAN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.