MANİSA VE ELAZIĞ KİLİT MAÇLARIMIZ

MANİSA VE ELAZIĞ KİLİT MAÇLARIMIZ
Samsunspor Teknik Direktörü Özköylü:"Manisaspor ve Elazığspor maçları anahtar karşılaşmalarımız olacak. Bu maçları kazasız, sıkıntısız şekilde geçtiğimiz zaman çok daha rahat nefes alabileceğimizi düşünüyorum". Samsunspor'un teknik direktörü Osman Özköyl

BU GALİBYET BİZİM İÇİN  ÇOK ÖNEMLİYDİ 
Özköylü, yaptığı açıklamada, Şanlıurfaspor maçında alınan 2-1'lik galibiyetin çok önemli olduğunu dile getirdi. İki takımın da kümede kalmak için mücadele ettiğine dikkati çeken Özköylü, "Direkt rakibimiz olan takıma karşı alınan galibiyet, ligde biraz daha rahat nefes almamızı sağladı. Tabii ki geride 7 final maçı daha var. Özellikle Manisaspor ve Elazığspor maçları bizim adımıza anahtar karşılaşmalar. Bu maçları kazasız, sıkıntısız şekilde geçtiğimiz zaman çok daha rahat nefes alabileceğimizi düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

OYUNCULARIMA AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDİYORUM 
Ligin boyu kısaldıkça oldukça zorlu süreç içine girdiklerini vurgulayan Özköylü, "Bu zor maçların üstesinden gelecek hem fiziki hem de karakter yapısına sahibiz. Çünkü oyuncularımızın ortaya koyduğu oyun ortada. Sahadaki kazanma arzusu, takım birliği ve takımdaşlık ortada. Başarının en büyük etkenlerinden biri zaten bu. Bu konuda oyuncu arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum." değerlendirmesinde bulundu. Samsunspor, ligin 28. haftasında evinde Manisaspor ile karşılaştıktan sonra 29. haftada Elazığ deplasmanına gidecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.