MANHATTAN'DAN MESAJ VAR!

MANHATTAN'DAN MESAJ VAR!
Samsunspor A.Ş. büyük ortağı ve Yıldırım Holding İcra Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, Samsunspor'a yardımcı olabileceğini söylediği Brezilyalı bir dostu ile görüştüğünü ve gelecekte genç yıldız olacak oyuncuları konuştuklarını söyledi.

Bir Samsunspor taraftarının, "Başkanım 2-3 gündür sessizsin" demesi üzerine kayıtsız kalmayan Samsunspor A.Ş.büyük ortağı ve Yıldırım Holding İcra Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, taraftarları heyecanlandıracak bir açıklama yaptı. Seneye transfer için Brezilyalı bir dostu ile Manhattan, New York'ta olduğunu belirten Yıldırım, "Ona Samsunspor hayalimi anlatıyorum ve gelecek senelerde bize nasıl yardımcı olabileceğini ve gelecek için Brezilyalı ve Latin Amerikalı genç yıldız olacak oyuncuları konuşuyoruz" ifadelerini kullandı.

HEYECANLANDIRDI
Yüksel Yıldırım'ın bu açıklamasını oldukça olumlu karşılayan Samsunspor taraftarları, kırmızı-beyazlı camianın önünün açık olduğu görüşünde birleştiler. Yıldırım'ın bu açıklamalarıyla birlikte, Yılport Samsunspor'un TFF 1.Lig'e çıktığı takdirde transfer için rotasını Latin Amerika pazarına çevireceğinin sinyalleri verilmiş oldu.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.