MAMUR DAĞI MESİRE ALANI

MAMUR DAĞI MESİRE ALANI
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Çelikalan Mahallesi Mamur Dağı mesire alanında belediye olarak yapılan çalışmaları inceledi

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Doğal bitki örtüsü ile dikkat çeken  derelerin, yaylaların ve yeşil alanın bol olduğu Mamur Dağı Mesire alanını canlandırdıklarını söyledi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Çelikalan Mahallesi Mamur Dağı mesire alanında belediye olarak yapılan çalışmaları inceledi.

Samsun şehir merkezine 15 kilometre uzaklıktaki Çelikalan Mamur Dağı mesire alanında yapılan çalışmaları muhtar Necati Köse ve mahalle sakinleri ile birlikte inceleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsunluların yaz aylarında aileleriyle birlikte dinlenme ve hoşça vakit geçirebilmeleri amacıyla tercih edilen Mamur Dağı mesire alanında mescit, lavabo, çeşme, sundurma, oturma alanları, yürüyüş yolları  ve yeşil alan düzenleme çalışmaları yaptıklarını kaydetti.

DOĞAL YAPISI İLE EŞSİZ GÜZELLİKTE

Dağlık ve yeşil arazinin çoğunlukta olduğu, içinde yaylaların, derelerin ve doğal bitki örtüsünün bulunduğu tipik bir dağ yerleşkesi olan Mamur Dağı mesire alanının yıllardır ihmal edildiğini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, " Şehir merkezine 15 kilometre uzaklığında bulunan köyden mahalle statüsüne kavuşan Çelikalan Mahallesi Mamur Dağı Mesire alanında belediye olarak güzel çalışmalar yapıyoruz. Sadece bölge insanının değil, çevre halkının da istifade edebildiği Mamur Dağı mesire alanında geleneksel hale getirilen yayla şenlikleri  de düzenlenmektedir. Halkımızın dinlenme, keyifli vakit geçirebilme imkanlarını sunacağımız Mamur Dağı mesire alanında sundurma, piknik alanları, yürüyüş yolları, mescit, lavabo, tuvalet ve çeşme ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Şehre tepeden hakim olan bu mesire alanında yaptığımız çalışmalarla ailelerimizin çocuklarıyla buraya gelerek  güvenilir ve huzurlu bir şekilde piknik yaparak  zamanlarını geçirsinler istiyoruz. " dedi.

MUHTAR'DAN BAŞKAN TOK'A TEŞEKKÜR

Çelikalan Mamur Dağı Mesire alanında 26 yıldır mahalli etkinliklere ev sahipliği yaptığını ifade eden Çelikalan Mahalle Muhtarı Necati Köse, " Mamur Dağı doğal yapısı ve konumu itibariyle Samsun'un en güzel mevkilerinden birisidir. İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok sağ olsun,  yıllardır ihtiyaca cevap vermekte zorlanan hizmetleri yerine getirmektedir. Taleplerimizi kendisine ilettiğimizde bizleri kırmayarak mesire ve piknik alanımızda çok güzel hizmetleri yerine getirmektedir. Belediye Başkanımız Erdoğan Tok ve ekibine mesire alanında yaptıkları hizmetlerinden ötürü  teşekkür ediyorum." diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.