MALLARINI DEVRETTİLER Mİ?

MALLARINI DEVRETTİLER Mİ?
Osman Reis, Vedat Daştan, Abdurrahman Hacıkerimoğlu ve Mehmet Sungur gibi isimlerin Türkiye’deki mal varlıklarını başkalarının üzerine devrettikleri iddia edildi.

Paralel Yapı operasyonları kapsamında yurtdışına kaçtıkları iddia edilen Osman Reis, Vedat Daştan, Abdurrahman Hacıkerimoğlu ve Mehmet Sungur gibi isimlerin Türkiye’deki mal varlıklarını başkalarının üzerine devrettikleri iddia edildi. Hatta bir otelin de el değiştirme operasyonunun tamamen göstermelik olduğu, paralel yapıya yakın iş adamının otelini göstermelik olarak devrettiği de gelen iddialar arasında.

NEDEN DEVRETTİLER

Gazetemiz imtiyaz sahibi Adnan Bahadır’ın da içerisinde bulunduğu meşhur A Takımı operasyonunda, Adnan Bahadır,  tüm mal varlığının tek tek hesabını vermişti. Hal böyleyken,  paralel yapı perasyonları kapsamında, haklarında soruşturma açılmaihtimali bulunan Osman Reis, Vedat Daştan, Abdurrahman Hacıkerimoğlu ve Mehmet Sungur gibi isimlerin, mal varlıklarını devretme işlemi yapmış oldukları iddiası doğru ise bu malların kazanılmasında şaibeler olduğu da kabul edilmiş olur.

TİCARET SİCİL GAZETELERİ ELİMİZDE

17-25 Aralık operasyonlarının ardından, Paralel Yapıyla mücadele kararı alan Hükümet’in ve “İnlerine girilecek “açıklaması yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarının ardından yoğun bir biçimde Paralel Yapı’ya yönelik operasyonlar yapıldı.  Hükümetin, çok yönlü çalışmalarda bulunmaya başlaması sonucunda,ticari ortaklıklarını da başkalarına devreden Cemaat mensuplarının ticaret sicil gazetelerine ulaşan gazeteniz DENGE, bu belgeleri yakın zaman içerisinde siz değerli okurlarıyla paylaşacaktır.

Ahmet Ufuk ERKAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum